ΚΟΣΜΟΣ

Xρυσές Σφαίρες 2024: Το καυτό φιλί της Κάιλι Τζένερ και του Τιμοτέ Σαλαμέ που έγινε viral

H Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ
H Κάιλι Τζένερ και ο Τιμοτέ Σαλαμέ

Το φιλί της Κάιλι Τζένερ και του Tιμοτέ Σαλαμέ στις Χρυσές Σφαίρες προκάλεσε φρενήρεις αντιδράσεις στους θαυμαστές τους

Το δημόσιο τρυφερό ενσταντανέ της Κάιλι Τζένερ και του Tιμοτέ Σαλαμέ προκάλεσε φρενίτιδα στα social media το βράδυ της Κυριακής. Το ζευγάρι που σπάνια εμφανίζεται μαζί, μετέτρεψε τις Χρυσές Σφαίρες σε...βραδιά ραντεβού, καθώς εμφανίστηκε αργά αγνοώντας το σόου και τον θόρυβο γύρω του για να ασχοληθεί ο ένας με τον άλλο.

Ο 27χρονος ηθοποιός ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο Α' ανδρικού ρόλου σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ταινία «Wonka» δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την 26χρονη Κάιλι με τις κάμερες να κοιτάζουν το ζευγάρι καθώς αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά, κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος.

Ένας θεατής είπε στην DailyMail: «Ήταν στο τραπέζι τους και κοιτούσαν ο ένας τον άλλον. Δεν μιλούσαν σε κανέναν κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος, απλώς φιλιόντουσαν... έμοιαζε με αγάπη ρομαντική από την εποχή του γυμνασίου ». Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2023 και τους τελευταίους μήνες έχουν αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Tο ζεύγος εμφανίστηκε μαζί στη συναυλία της Μπιγιονσέ τον Σεπτέμβριο - στην οποία παρευρέθηκε και ο πρώην φίλος της Travis Scott. Εθεάθησαν να φιλιούνται και να φλερτάρουν στο SoFi Stadium στο Inglewood σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στα social media, στην τρίτη και τελευταία στάση της ποπ σταρ. Πολλοί θαυμαστές τους παραδέχθηκαν ότι δεν πίστευαν τις φήμες για ειδύλλιο μέχρι να δουν τις φωτογραφίες. Κάποιος μάλιστα υπέθεσε ότι το ειδύλλιο ήταν fake και είπε ακόμη: «Tιμοτέ και Κάιλι! Δεν ήταν φάρσα;»

Ορισμένοι εντόπισαν τον ηθοποιό στο φόντο μιας φωτογραφίας που τραβήχτηκε στο πάρτι της παραμονής των Χριστουγέννων της οικογένειάς της Τζένερ, αποδεικνύοντας ότι είναι μέλος της οικογένειας. Ενώ το νέο ζευγάρι προσπάθησε αρχικά να κρατήσει κρυφό το οκτάμηνο ειδύλλιό του, ο ηθοποιός του Wonka συνελήφθη να συνομιλεί με την επιχειρηματία στη χλιδάτη γιορτή που έγινε στην έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων της ετεροθαλούς αδερφής της Kιμ Καρντάσιαν.