ΚΟΣΜΟΣ

Απατεώνας έπεισε γυναίκα να δηλητηριάσει τον σύζυγό της προσποιούμενος ηθοποιό του Τόλμη και Γοητεία

Απατεώνας έπεισε γυναίκα να δηλητηριάσει τον σύζυγό της προσποιούμενος ηθοποιό του Τόλμη και Γοητεία
New York Post

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Μασαχουσέτη, όπου οι αρχές συνέλαβαν μία 64χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει από την γυναίκα το ποσό των 8.000 δολαρίων

Μία γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς δηλητηρίασε τον σύζυγό της επηρεασμένη από έναν άγνωστο, ο οποίος την εξαπάτησε προσποιούμενος πρωταγωνιστή της σειράς «Τόλμη και Γοητεία»

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Μασαχουσέτη, όπου οι αρχές συνέλαβαν την 64χρονη Roxanne Doucette, η οποιά κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του 73χρονου συζύγου της Paul Doucette.

«Πρέπει να ξεφορτωθείς τον σύζυγό σου γλυκιά μου, σε χρειάζομαι τόσο πολύ», φέρεται να της έλεγε ο δήθεν ηθοποιός, με τον οποίο συνομιλούσε τηλεφωνικά, χωρίς να έχουν συναντηθεί ποτέ.

Ο απατεώνας ισχυριζόταν ότι είναι ο ηθοποιός Thorsten Kaye, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία».

Η γυναίκα πείστηκε και έβαλε κάτι στην σούπα του συζύγου της, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν.

Σύμφωνα με τη New York Post, η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν η κόρη της 64χρονης άνοιξε το κινητό της μητέρας της και βρήκε όλες τις συνομιλίες με τον άγνωστο διαπιστώνοντας την απάτη.

Εκεί διαπίστωσε πως η μητέρα της έπεσε θύμα απάτης και ο άγνωστος είχε αποσπάσει 8.000 δολάρια κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους.

Πλέον, η Roxanne Doucette κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, αντίσταση κατά της αρχής και επίθεση σε αστυνομικό.