ΚΟΣΜΟΣ

Κέβιν Κόστνερ: Ο ηθοποιός «είχε ισχυρές υποψίες» για τη σχέση της πρώην συζύγου του με τον γείτονα

O Κέβιν Κόστνερ και η πρώην σύζυγός του
O Κέβιν Κόστνερ και η πρώην σύζυγός του
ΑΡ

Ο Κέβιν Κόστνερ «είχε έντονες υποψίες» για το ειδύλλιο της πρώην συζύγου του Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ και του νέου της αγαπημένου, γράφουν οι ταμπλόιντ

Ο Κέβιν Κόστνερ είχε υποψίες για τη σχέση της πρώην συζύγου του, Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ με τον νέο της αγαπημένο, Τζος Κόνορ. Νωρίτερα αυτό το μήνα αποκαλύφθηκε ότι η πρώην «κυρία Κόστνερ» έχει νέο έρωτα στη ζωή της.

Ο 49χρονος χρηματιστής είναι χωρισμένος πατέρας τριών παιδιών που χώρισε επίσημα στις 3 Ιανουαρίου του 2023 –μόλις πέντε μήνες πριν η Μπάουμγκαρτνερ ρίξει τη «βόμβα» στον 68χρονο ηθοποιό- υποβάλλοντας αίτηση διαζυγίου. Από τότε κιόλας όπως αποκαλύφθηκε, ο Κόστνερ, είχε υποψιαστεί ότι «κάτι συνέβαινε μεταξύ της Κριστίν και του Τζος», ενημέρωσε μια πηγή στο Us Weekly.

Ο «στενός [δεσμός] του νέου ζευγαριού ήταν ένας πραγματικός ελέφαντας στο δωμάτιο». Πέρυσι τον Μάιο, η Μπάουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σταρ του Χόλιγουντ μετά από σχεδόν 19 χρόνια γάμου, επικαλόύμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε μήνες αργότερα τον Σεπτέμβριο μετά από έντονες αψιμαχίες.

Έκτοτε όπως όλα δείχνουν είναι σε σχέση με τον χρηματιστή και πρώην γείτονα, αφού το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Χαβάη τον περασμένο Ιούλιο. Στο τέλος του περασμένου μήνα, έγινε γνωστό οτι ο σταρ του Χόλιγουντ έχει συνάψει σχέση με την τραγουδίστρια Jewel - τρεις μήνες μετά την επίτευξη συμφωνίας διαζυγίου.

Η πηγή είπε επίσης στο Us Weekly ότι από τη στιγμή που ο βραβευμένος με Όσκαρ έχει επίσης προχωρήσει στη ζωή του, «η Κριστίν δεν πιστεύει ότι ο Κέβιν μπορεί να παραπονεθεί». «Ο Τζος ήταν ο βράχος της Κριστίν σε όλη τη δοκιμασία του διαζυγίου. Αν ο Κέβιν έχει πρόβλημα με αυτό, αυτό είναι δικό του θέμα» φέρεται να δήλωσε, προσθέτοντας επίσης ότι η στενή φιλία του ζευγαριού είχε γίνει ρομαντική «σχετικά πρόσφατα».

Εν μέσω της διαδικασίας διαζυγίου τους τον Αύγουστο του 2023, ο Κέβιν ισχυρίστηκε ότι «δεν γνωρίζει στην πραγματικότητα» αν η Μπάουμγκάρτνερ είχε «εξωσυζυγικές» σχέσεις, αλλά διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος ήταν πιστός κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Μετά από μια σκληρή νομική μάχη κυρίως για τα οικονομικά τους, ο Kέβιν και η Κριστίν κατέληξαν σε συμφωνία διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2023. Το ζευγάρι κυκλοφόρησε τότε μια κοινή δήλωση που δόθηκε στη DailyMail.com η οποία έγραφε: «Ο Κέβιν και η Κριστίν Κόστνερ κατέληξαν σε φιλική και αμοιβαία συμφωνία για την επίλυση όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με τις διαδικασίες διαζυγίου τους».

Το πρώην ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου του: τον Cayden, 16, τον Hayes, 14, και την Grace, 13. Μετά από μια διήμερη ακρόαση, η Κριστίν έλαβε 63.000 δολάρια το μήνα για την υποστήριξη των παιδιών τους, ποσό πολύ χαμηλότερο από τα 165.000 δολάρια που είχε ζητήσει.

Κατηγορούμενη από έναν εξαγριωμένο Κόστνερ ότι είχε νέο αγόρι, η Μπάουμγκάρτνερ αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τον Κόνορ ενόρκως κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στη Σάντα Μπάρμπαρα τον περασμένο Αύγουστο. Επίσης αυτόν τον μήνα, το ζευγάρι εθεάθη επανειλημμένα να μπαινοβγαίνει ο ένας στο σπίτι του άλλου – παρόλο που και οι δύο είχαν τα παιδιά τους μαζί τους.

Πηγές είπαν στην DailyMail.com ότι το ειδύλλιο συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό, με το ζευγάρι να κάνει ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο ενόψει των Χριστουγέννων Σύμφωνα με πηγές τους έφεραν πιο κοντά οι κόρες τους που είναι και οι ίδιες στενές φίλες και κάνουν συχνά παρέα.

Ο Κόνορ και η πρώην σύζυγός του Πατρίσια, 48 ετών, ήταν φίλοι με την οικογένεια Κόστνερ για χρόνια και οι δύο ζουν στο Μοντεσίτο – κοντά στο ενοικιαζόμενο σπίτι της Μπάουμγκάρτνερ αξίας 50.000 δολαρίων το μήνα και στο συγκρότημα Carpinteria του Κόστνερ.