ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Η κίνηση που θα βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας για τον γάμο και την υγεία της

Κέιτ Μίντλετον: Η κίνηση που θα βάλει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας για τον γάμο και την υγεία της
Getty Images

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ψάχνουν τον τρόπο να σταματήσουν τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον γάμο τους και την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Καταρρακωμένοι από τις φήμες που κυκλοφορούν για τον γάμο τους είναι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σχέση τους έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων και εικασιών.

Η εξαφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τα κοινά, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, έχει οδηγήσει σε ένα κύμα αντιδράσεων και ερωτήσεων τόσο για την κατάσταση της υγείας της όσο και για την κατάσταση του γάμου της με τον Ουίλιαμ, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, στην επιφάνεια έχει έρθει μία παλαιότερη φήμη περί απιστίας του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ακόμα και ότι το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο και δεν θέλει ακόμα να το ανακοινώσει, λόγω της κατάστασης της υγείας του βασιλιά Καρόλου.

Η κίνηση που θα βάλει τέλος στις φήμες

Τι κι αν η Κέιτ προσπάθησε να σταματήσει τους ψιθύρους γύρω από την οικογένειά της με την φωτογραφία που ανήρτησε ο επίσημος λογαριασμός της οικογένειας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την Γιορτή της Μητέρας την περασμένη Κυριακή, όπου ποζάρει με τα τρία της παιδιά, μάταια όμως, καθώς ακόμα και κορυφαία πρακτορεία φωτογραφιών στον κόσμο αναγκάστηκαν να την αποσύρουν καθώς ήταν παραποιημένη. Η ίδια πάντως ανέλαβε την ευθύνη, εξηγώντας ότι της αρέσει να πειραματίζεται με τις φωτογραφίες, ωστόσο φαίνεται πως οι υπέρμαχοι της μοναρχίας στην Αγγλία είναι πλέον εξοργισμένοι με τους Κέιμπριτζ και όλη αυτή την μυστικοπάθεια ζητώντας συνεχώς να μάθουν τι συμβαίνει.

Τις επόμενες εβδομάδες ωστόσο φαίνεται πως Κέιτ και Ουίλιαμ θα προβούν σε κινήσεις ματ για να δώσουν τέλος στις φήμες.

Σύμβουλος του ζευγαριού που μίλησε στους Sunday Times είναι πολύ πιθανό να δημοσιεύσουν φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια του μικρού τους γιου, πρίγκιπα Λούις, στις 23 Απριλίου. «Εκτιμούν την αγάπη και τη στοργή του κοινού για τα παιδιά τους και γνωρίζουν ότι υπάρχει η επιθυμία του κόσμου να τα βλέπει στα γενέθλιά τους» δήλωσε ο σύμβουλος χαρακτηριστικά.

Πηγή από το παλάτι δήλωσε, επίσης στους Sunday Times, «Είναι όσο πιο ανοιχτοί γίνεται όταν βγαίνουν έξω και αλληλεπιδρούν με τον κόσμο και μπορώ να φανταστών έναν κόσμο στον οποίο η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της στις υποχρεώσεις της. Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι, θα το έκανε».

Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα ειδικά μετά την υστερία γύρω από την υγεία της Κέιτ αλλά και όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφόρησαν για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς στο χέρι της πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν υπήρχε η βέρα της.

Έντονος προβληματισμός για την πριγκίπισσα

Πηγή από το περιβάλλον της Κέιτ πάντως υποστήριξε ότι ο μόνος λόγος που ανέβασε την φωτογραφία και την επεξεργάστηκε ήταν γιατί ήθελε να καθησυχάσει τον κόσμο και να ευχαριστήσει όλους εκείνους που την υποστηρίζουν το διάστημα που αναρρώνει, ενώ φίλος της σημειώνε ότι ήθελε απλά να προβάλλει την... καλογυαλισμένη εικόνα που περιμένει το κοινό από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μια πηγή από το περιβάλλον της Κέιτ υποστήριξε ότι το μόνο που είχε σκοπό να κάνει ήταν να «δώσει λίγη χαρά» και να κυκλοφορήσει μια καθησυχαστική εικόνα για να ευχαριστήσει το κοινό για τη συνεχή υποστήριξή του. «Είναι μια φωτογραφία που ήξερε ότι όλοι θα την μελετούσαν, γι’ αυτό και την επεξεργάστηκε η ίδια – της αρέσει να προσπαθεί να κάνει την οικογένεια να φαίνεται όσο καλύτερα μπορεί».

Πάντως, την περασμένη Δευτέρα η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου με τον σύζυγό της καθώς έφευγε από το Γουίνδσορ με προορισμό το Λονδίνο.