ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Φουντώνουν οι φήμες περί απιστίας - Η λαίδη που «έβαλε φωτιά» στο Κένσιγκτον

O πρίγκιπας Ουίλιαμ,η Κέιτ Μίντλετον και η λαίδη Σάρα Ρόουζ
O πρίγκιπας Ουίλιαμ,η Κέιτ Μίντλετον και η λαίδη Σάρα Ρόουζ

Οργιάζουν οι φήμες για τη φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη λαίδη Ρόουζ Χάνμπουρι, με φόντο την παρατεταμένη «απουσία» της Κέιτ Μίντλετον από τη δημόσια σφαίρα

Ανάμεσα σε ένα καταιγισμό θεωριών συνωμοσίας για την φαινομενική εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και μια ψηφιακά αλλαγμένη οικογενειακή φωτογραφία, η ξαφνική εμφάνιση μίας γυναίκας έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά του σίριαλ «Kate-gate». Η Σάρα Ρόουζ Χάνμπουρι, μαρκησία του Χολμεντελέϊ και πρώην μοντέλο έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των πιο «καυτών» κουτσομπολιών για τη σχέση της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου

Γεννημένη σε μια οικογένεια με βαθείς δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, η λαίδη Χάνμπουρι επανήλθε στα πρωτοσέλιδα μετά το σίριαλ εξαφάνισης της Κέιτ Μίντλετον και το θρίλερ που επικρατεί με την κατάσταση της υγείας της. Ζώντας σε απόσταση αναπνοής από την κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, η Σάρα Ρόουζ υποτίθεται ότι είναι βασικό πρόσωπο στον στενό κύκλο της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της India Today, οι φήμες για σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της λαίδης Σάρα Ρόουζ Χάνμπουρι επανεμφανίστηκαν πρόσφατα αφού ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ αστειεύτηκε γι' αυτό στην μεταμεσονύχτια εκπομπή του.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης, αναφέρθηκε στις θεωρίες «απιστίας» με πρωταγωνιστή την πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Καθώς μιλούσαμε για αυτήν την εκπομπή χθες, το βασίλειο συγκλονίζεται από την φαινομενική εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον. Λοιπόν, τώρα, οι ειδήμονες του Διαδικτύου μαντεύουν ότι η απουσία της Κέιτ μπορεί να σχετίζεται με τη σχέση του συζύγου της και μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας, Ουίλιαμ», όπως αναφέρει η ψηφιακή πύλη ειδήσεων CBS8.

«Λοιπόν, νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ποια είναι η άλλη υποτιθέμενη γυναίκα, πείτε το μαζί μου, η Μαρκησία του Χολμοντέλεϊ… τώρα, υπάρχουν φήμες για σχέση μεταξύ του Ουίλιαμ και αυτής της γυναίκας από το 2019. Σύμφωνα με τις ταμπλόιντ εκείνης της εποχής όταν η Κέιτ τον ρώτησε γι'αυτό γέλασε, λέγοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα. Χα χα πάντα υπάρχει μία καλή απάντηση όταν η γυναίκα σου σε κατηγορεί για απιστία», πρόσθεσε.

Οι φήμες για τη σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Ρόουζ Χάνμπουρι ξεκίνησαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019 όταν η βρετανική ταμπλόιντ The Sun, έγραψε πως η Κέιτ Μίντλετον είχε τσακωθεί με μία από τις καλύτερες φίλες της, τη Ρόουζ, για άγνωστους λόγους. Η Χάνμπερι είναι παντρεμένη με τον Μαρκήσιο του Τσάμλεϊ, Ντέιβιντ, μένει πολύ κοντά στο εξοχικό του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ενώ τα δύο ζευγάρια κινούνται στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους.

Ο δημοσιογράφος Τζάιλς Κόρεν έγραψε στο Twitter πως «όλοι ξέρουν για τον παράνομο δεσμό, αγάπη», μία ανάρτηση που φυσικά διέγραψε ο ασκός του Αιόλου όμως είχε ήδη ανοίξει. Όλοι άρχισαν να μιλούν τότε για την κρυφή σχέση του Ουίλιαμ και της Ρόουζ, ενώ ο φημολογούμενος έρωτάς τους έχει πλέον προστεθεί στις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το λεγόμενο σκάνδαλο «Kate-gate» που συγκλονίζει το παλάτι.