ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Σκληρό «πρόστιμο» σε ένα... ασυγκράτητο ζευγάρι!

Αυστραλία: Σκληρό «πρόστιμο» σε ένα... ασυγκράτητο ζευγάρι!

Εντολή αποχής από το θορυβώδες σεξ, με την απειλή στην αντίθετη περίπτωση της επιβολής προστίμου, δόθηκε σε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία, το οποίο παραδέχθηκε ότι επιδιδόταν για ώρες σε θορυβώδεις ερωτικές περιπτύξεις πέντε βράδια την εβδομάδα, αφού η αστυνομία αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στις διαμαρτυρίες των γειτόνων είκοσι φορές, γράφει σήμερα η εφημερίδα Sunday Mail.

«Ξεπεράσαμε το όριο της ηχορύπανσης σε τέτοιο βαθμό που μας συνέλαβαν και μας έβγαλαν έξω από το ίδιο μας το σπίτι και μας είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ», δήλωσε η 34χρονη Τζέσικα Έιντζελ στην εφημερίδα αυτή της Αυστραλίας.

Ο σύντροφός της, ο 45χρονος Κόλιν ΜακΚένζι, παραδέχθηκε στην Sunday Mail ότι οι ερωτικές τους συνευρέσεις είναι κάπως «θορυβώδεις» προσθέτοντας ότι «τον περισσότερο θόρυβο τον κάνει η Τζέσι».

Η αστυνομία εξέδωσε την εντολή αποχής για το ζευγάρι αυτό βάσει του νόμου περί ηχορύπανσης. Πρόκειται για την πρώτη εντολή αυτού του είδους που εκδίδεται στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας.

Στην περίπτωση που το ζεύγος δεν τηρήσει την εντολή και οι γείτονες ειδοποιήσουν ξανά την αστυνομία, υπάρχει ο κίνδυνος να του επιβληθεί πρόστιμο.

Ροή Ειδήσεων