ΚΟΣΜΟΣ

Ο νέος έρωτας του «ζωηρού» Στρος Καν

Ο νέος έρωτας του «ζωηρού» Στρος Καν

Δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα από την επίσημη επιβεβαίωση της συζύγου του Στρος Καν,Αν Σινκλέρ, ότι χώρισαν και εκείνος φιγουράρει στα κοσμικά περιοδικά αγκαλιά με μια νέα συνοδό.

Το περιοδικό VSD δημοσίευσε φωτογραφία του πρώην πρόεδρου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αγκαλιά με μια καστανόξανθη, κομψή γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού το οποίο υπόσχεται και περισσότερες λεπτομέρειες η μυστηριώδης γυναίκα λέγεται Μύριαμ, είναι 40 ετών και ανύπαντρη. Είναι δημοσιογράφος και εργάζεται χρόνια στο κανάλι LCI. Πέρα από αυτό δεν είναι γνωστή κάποια άλλη πληροφορία για τη ζωή της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο τους πέρασαν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στην Κορσική όπου ο Στρος Καν έγινε και πάλι ένας τζέντλεμαν φροντίζοντας την Μύριαμ. Οι παπαράτσι τώρα περιμένουν την επόμενη εμφάνιση τους για το επόμενο αποκλειστικό.

Ταινία στον κινηματογράφο το σκάνδαλο «καμαριέρα»

Ωστόσο πέρα από τα ρομαντικά σαββατοκύριακα και δείπνα σε εστιατόρια το ερωτευμένο ζευγάρι μάλλον θα αποφύγει τις επισκέψεις στον κινηματογράφο. Ο λόγος; Σύμφωνα με το "Έθνος" μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες στη Γαλλία είναι αυτή του Αμερικανού σκηνοθέτη Αμπέλ Φεράρα για το ροζ σκάνδαλο στο Sofitel του Μανχάταν, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, παρ' όλο που ο τίτλος της δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Τον Στρος Καν θα υποδυθεί ο δημοφιλής ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ και την Αν Σινκλέρ η Γαλλίδα καλλονή Ιζαμπέλ Ατζανί, η οποία δήλωσε για την ταινία: «Πρόκειται για την κεκλεισμένων των θυρών άποψη ενός ζευγαριού που το έχει παρασύρει ένας χείμαρρος. Θα έχει ενδιαφέρον επειδή ο σκηνοθέτης μας δεν είναι Γάλλος και θα πάει εκεί που πονάει. Με εκείνον δεν υπάρχει ο κίνδυνος της πολιτικής ορθότητας».

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η Αν Σενκλέρ δεν είναι πια μαζί...

Η Αν Σινκλέρ «πέταξε» τον Στρος Καν από το σπίτι