ΚΟΣΜΟΣ

Εθισμένοι στο... βιάγκρα οι 30αρηδες!

Εθισμένοι στο... βιάγκρα οι 30αρηδες!

Μπορεί στο μυαλό μας να έχουμε τους 30αρηδες ως... sex machine, αλλά η αλήθεια είναι πώς χωρίς το «μπλε» χαπάκι δεν πάνε πουθενά!

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι Βρετανοί ειδικοί διαπίστωσαν πώς ολοένα και περισσότεροι νέοι νιώθουν ανασφάλεια και για να έχουν καλές σεξουαλικές επαφές, παίρνουν βιάγκρα.

Το άγχος της απόδοσης στο σεξ έχει δημιουργήσει εθισμό σε πολλούς άντρες.

Ο ψυχοθεραπευτής-σεξολόγος και διευθυντής του Κέντρου Συμβουλευτικής Apex Practice, Ρέιμοντ Φράνσις του Λονδίνο αποκάλυψε ότι κάθε μήνα απευθύνονται στο κέντρο, που εργάζεται, τουλάχιστον 15 άνδρες οι οποίοι αισθάνονται εξαρτημένοι από το βιάγκρα. Η μέση ηλικία τους είναι τα 32 χρόνια, αλλά ο νεώτερος είναι 27!!!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μεγάλο πρόβλημα είναι το διαδικτυακό πορνό που δημιουργεί... ψευδαισθήσεις στους νέους, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το ίδιο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αδύνατο...

«Οι νεαροί άντρες έχουν την εντύπωση ότι οι γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ πολύ νωρίς στη σχέση, ακόμα και στο πρώτο ή δεύτερο ραντεβού. Όταν, όμως, ένας νέος άντρας σκέφτεται έτσι, γεννάται μέσα του το άγχος της απόδοσης, ιδίως όταν δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η εύκολη λύση είναι να πάρει χάπια», λέει η κλινική ψυχολόγος, δρ. Χίλερ.