ΚΟΣΜΟΣ

Η χήρα του Στιβ Τζομπς έσπασε τη σιωπή της

Η χήρα του Στιβ Τζομπς έσπασε τη σιωπή της

Για πρώτη φορά μίλησε η γυναίκα του Στιβ Τζομπς, Λόρεν Πάουελ, για την απώλεια του αγαπημένου της.

Η συγκίνησή της, ήταν εμφανής, ενώ πολλές ήταν εκείνες οι φορές, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μπροστά στον δημοσιογράφο στον οποίο παραχώρησε συνέντευξη.

«Μας λείπει κάθε μέρα» ήταν τα πρώτα της λόγια, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ψυχική και πνευματική κληρονομιά που της άφησε, από την οποία αντλεί δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή της, αλλά και να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα πάθη και τις επιθυμίες της.

«Βλέπουμε κάθε μέρα τι άφησε πίσω του αυτός το άνθρωπος. Τα προϊόντα για τα οποία ο ίδιος νοιαζόταν τόσο πολύ, για τον τρόπο που λειτουργούμε και επικοινωνούμε ως άνθρωποι στην καθημερινότητά μας. 'Έριχνε όλη του την προσοχή πάνω σε αυτά, ήταν η ζωή του» δήλωσε.

Και συνέχισε: «Αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή του, ήταν να μπορέσει να δημιουργήσει εργαλεία για τη ζωή των ανθρώπων, ώστε εκείνοι να μπορούν να δουλεύουν με αυτά και να πιάνουν την «κορυφή» των δυνατοτήτων τους, χωρίς κόπο, εύκολα και απλά. Και το έκανε πραγματικότητα. Αυτή η «κληρονομιά» που μου άφησε, με κάνει να μπορώ να συνεχίσω το έργο του. Δεν θέλω να αλλάξω τη φιλοσοφία του».

Άλλωστε εκείνη έχει αναλάβει μετά το θάνατό του, τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας Apple, ενώ, παράλληλα, ακολουθεί τα χνάρια του, εξακολουθώντας να δουλεύει τα πρότζεκτ της, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η ίδια, είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή, πως δεν θα ήθελε να μιλήσει για τον θάνατο του διάσημου συζύγου της. Ήθελε, μόνο, να τον τιμήσει, για τα 20 χρόνια που έζησαν μαζί.

«Ήταν εξαιρετικός ως σύζυγος και πατέρας. Και σε εμένα, και στα παιδιά του, έχει αφήσει τόσα πολλά για τον θυμόμαστε. Η φιλοσοφία του είναι ακόμη, εδώ, μαζί μας. Μας λείπει κάθε μέρα» ανέφερε, με τα μάτια της βουρκωμένα.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για τη βιογραφία της Τζομπς, η οποία δημιουργήθηκε, όπως επεσήμανε για να μπορέσουν τα παιδιά του, να έχουν μια πλήρη εικόνα για τη ζωή του πατέρα τους, για το μυαλό, την ψυχή, τη δουλειά και το έργο του.