ΚΟΣΜΟΣ

Δασκάλα γέννησε μέσα στην τάξη!

Δασκάλα γέννησε μέσα στην τάξη!

Με τη βοήθεια των συναδέλφων της, μία δασκάλα στη Βρετανία έφερε στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι, μέσα σε τάξη του σχολείου όπου εργάζεται.


Η Diane Krish-Veeramany γέννησε μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία που της είχαν δώσει οι γιατροί.

Η 30χρονη δασκάλα, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, πήγε στο σχολείο για μια σύσκεψη με τους συναδέλφους της. Σύντομα, όμως, άρχισε να μην αισθάνεται καλά και ζήτησε να επιστρέψει σπίτι της. ειδοποίησε το σύζυγό της και περίμενε στο σχολείο, ενώ δεν ζήτησε ασθενοφόρο όπως τη συμβούλευαν οι συνάδελφοί της, γιατί η αδιαθεσία της δεν έμοιαζε με προετοιμασία για γέννα.

Πριν φτάσει καν ο σύζυγός της στο σχολείο ξεκίνησαν οι συστολές. Με τη βοήθεια τριών δασκάλων και μετά από 20 λεπτά, η 30χρονη γέννησε μέσα στην τάξη τον γιο της Jonah.

Ο σύζυγός της έφτασε λίγο πριν δει για πρώτη φορά το φως ο γιος του. Στη συνέχεια μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Τώρα αστειευόμαστε και λέμε ότι ο Jonah άργησε την πρώτη μέρα στο σχολείο, καθώς έφτασε μετά το κουδούνι», λέει η 30χρονη δασκάλα. Η διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε να δώσει το όνομα του μικρού στην τάξη όπου γεννήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Ζευγάρι κάνει παιδί κάθε 17 μήνες εδώ και 24 χρόνια!

ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία απειλούν με «σοβαρές συνέπειες» τη Συρία