ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Bασάνισε τον γιο της και του έκαψε το... πέος με αναπτήρα

ΣΟΚ: Bασάνισε τον γιο της και του έκαψε το... πέος με αναπτήρα

Το γεγονός διαδραματίστηκε στην περιοχή Penacook του New Hampshire στις ΗΠΑ, όταν η 53χρονη μητέρα υπέβαλε τον γιο της σε διάφορα βασανιστήρια και εν τέλει του έκαψε το πέος με αναπτήρα. Να σημειωθεί ότι, εκτός από τη μητέρα του στα βασανιστήρια συμμετείχαν ακόμη τρεις άνθρωποι.

«Αγαπητή πρώην μητέρα, αυτό που μου έκανες είναι ασυγχώρητο. Με χτυπούσες, με άφηνες να πεινάω, μου έκοψες σχεδόν το πέος, πέταξες τα ρούχα μου και δε με άφηνες να κάνω μπάνιο. Σχεδόν με σκότωσες όταν με ανάγκασες να πάρω τρία αντικαταθλιπτικά και δύο μυοχαλαρωτικά. Τώρα ξέρω ότι το μόνο που είσαι είναι απλά μία εγκληματίας, που με ήθελε νεκρό, έτσι ώστε να μπορέσεις να γυρίσεις στην παλιά σου ζωή. Δε θα με δεις ποτέ να παίρνω το απολυτήριό μου και να πηγαίνω στο κολλέγιο. Σε αποχαιρετώ. Ελπίζω να έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχασες ό,τι είχες και δεν είχες» δήλωσε ο 19χρονος.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η 53χρονη Gelineau, ομολόγησε ότι είχε κάψει την άκρη του πέους του γιου της με έναν αναπτήρα, επειδή –όπως υποστήριξε η ίδια- απείλησε να κάνει σεξ μαζί της. Έτσι, τον άρπαξε από τα γεννητικά του όργανα, αφού φόρεσε γάντια στα χέρια γιατί πίστευε ότι ο γιος της ήταν «βρώμικος», τον έσφιξε και κράτησε για αρκετά δευτερόλεπτα έναν αναπτήρα από κάτω από το μόριό του, ενώ εκείνος σφάδαζε από τους πόνους. Η 53χρονη Christine Gelineau παραδέχτηκε την ενοχή της και καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλάκιση.

Ένας από τους υπόπτους για συμμετοχή στα βασανιστήρια, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η Gelineau του έκαψε το πέος, αφού πρώτα τον είχε αναγκάσει να φάει ανθρώπινα περιττώματα. Η δίκη του τελευταίου θα γίνει τον επόμενο μήνα. Ο 20χρονος άντρας έχει ομολογήσει ότι βοήθησε την Gelineau στα βασανιστήρια, κλωτσώντας το θύμα μέσα σε ένα δωμάτιο, δένοντάς τον και αφήνοντας τη μητέρα του να του κατεβάσει τα παντελόνια.

Το θύμα ζει τώρα με τους θείους του και πηγαίνει ξανά στο σχολείο.