ΚΟΣΜΟΣ

Αν είναι δυνατόν: Πατέρας χειρούργος κάνει... πλαστικές τις κόρες του

Αν είναι δυνατόν: Πατέρας χειρούργος κάνει... πλαστικές τις κόρες του

Οι δύο αδερφές είναι υιοθετημένες κόρες του διάσημου πλαστικού χειρουργού των celebrities, Dr Michael Niccole ο οποίος αποφάσισε να εξασκήσει την τέχνη του πάνω τους.

Οι νεαρές από το Orange County της California αποτελούν πλέον κινητή διαφήμιση του... περήφανου πατέρα τους που τις υπέβαλλε και τις δύο σε επεμβάσεις μεγέθυνσης στήθους.

Η 25χρονη Brittani υπεβλήθη σε επέμβαση στήθους όταν έκλεισε τα 18 της. Ο πατέρας της μάλιστα χάρισε για την ενηλικίωση της στήθος μεγαλύτερο κατά δύο νούμερα.

Τρία χρόνια αργότερα, η Brittani υπεβλήθη και σε ρινοπλαστική σαν δώρο για τα 21α γενέθλια της αυτή τη φορά.

Σοκαριστικό είναι και το γεγονός, ότι η δεύτερη αδερφή, η μικρότερη Charm, ανέβηκε στο χειρουργικό τραπέζι του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δέκα ετών, για να της αναπλάσει τον αφαλό.

Φέτος, αποφάσισε και εκείνη να αυξήσει κατά λίγο το στήθος της. "Το να κάνεις πλαστική επέμβαση και να σε αναλαμβάνει ο πατέρας σου είναι φυσιολογικό, όχι μόνο επειδή είναι ο πατέρας μου, αλλά επειδή είναι και ο καλύτερος στο επάγγελμα του", λέει η ίδια.

Οι επεμβάσεις όμως δε σταματούν εδώ. Σε τακτά διαστήματα, ο Dr τις "αναζωογονεί" με Botox στο πρόσωπο αλλά και στις μασχάλες (για να μη ιδρώνουν όπως λέει ο ίδιος).

Κριτικές στις νεαρές άσκησε πάντως και η γυναίκα του πλαστικού χειρουργού η οποία όπως λέει στη Dailymail, εξαρχής ήταν αντίθετη με την απόφαση τους.