ΚΟΣΜΟΣ

Ο εξάχρονος γιος τους έβαλε τις... χειροπέδες τους!

Ο εξάχρονος γιος τους έβαλε τις... χειροπέδες τους!

Ένα εξάχρονο παιδί στην Γερμανία βαρέθηκε την οικογενειακή γιορτή και είπε να ρίξει μια ματιά στο δωμάτιο των γονιών του!

Όλοι έχουμε βαρεθεί στις οικογενειακές γιορτές με τις θείες που σου... ρουφάνε τα μάγουλα και τους θείους με τις ιστορίες από τον στρατό. Κάπως έτσι θα σκέφτηκε και ο μικρός και αποφάσισε να πάει να παίξει στο δωμάτιο των γονιών του.

Μιας και είχε ήδη εξερευνήσει τα δικά του παιχνίδια αποφάσισε να ανοίξει την ντουλάπα των γονιών του. Εκεί όμως βρήκε κάποιο από τα... ερωτικά παιχνίδια τους και αποφάσισε να τα δοκιμάσει! Επρόκειτο για ένα ζευγάρι χειροπέδες, όχι τις γνωστές αλλά αυτές με το... γουνάκι στην άκρη! Ο μικρός ως γνήσιο πειρακτήρι αποφάσισε να τις βάλει και να παίξει κλέφτες και αστυνόμους!

Λίγο αργότερα συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να τις βγάλει και έτσι απευθύνθηκε στους γονείς του και μπροστά σε όλο το... σόι! Οι γονείς του όπως ήταν φυσικό ένιωσαν τρομερά άβολα αλλά το χειρότερο ήταν ότι δεν μπορούσαν να βρουν το κλειδί!

Τότε η γιαγιά αποφάσισε να βοηθήσει την κατάσταση και πήγε τον εγγονό της στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να τον... απελευθερώσουν!

Φήμες λένε ότι το ζευγάρι έχει να βγει από το σπίτι του... μέρες!