ΚΟΣΜΟΣ

Ο θαυμαστός «ροζ» κόσμος του Φρανσουά Ολάντ

Ο θαυμαστός «ροζ» κόσμος του Φρανσουά Ολάντ

«Μας ενδιαφέρει με ποιόν κοιμάται ο πρωθυπουργός. Δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα της πιτζάμας του». Η φράση αυτή στο μάθημα «Δίκαιο του Τύπου» εφαρμόζει «γάντι» σ' αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στη Γαλλία. Γι αυτό και το αφιέρωμα που ακολουθεί σε όλα όσα έγιναν και σ' αυτά που θα ακολουθήσουν.


Καθημερινά, η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη γύρω από την προσωπική ζωή του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Δημοσιεύματα γύρω από τις γυναίκες της ζωής του, έρευνες γύρω από το τι είναι αυτό που κάνει τον Ολάντ καρδιοκατακτητή ενώ είναι ένας καθόλα βαρετός άνθρωπος και κάθε άλλο παρά όμορφος.

Σήμερα το περιοδικό Closer, το ίδιο που έφερε στο φως την σχέση του Γάλλου προέδρου με την γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, κυκλοφορεί με αποκαλυπτικό άρθρο που θέλει αυτή τη σχέση να κρατά εδώ και δύο χρόνια! Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Ο Ολάντ εγκατέλειψε τη Ρουαγιάλ το 2007 για την πρώτη κυρία Βαλερί Τριερβελέρ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ανάμεσα στον Ολάντ και την Γκαγιέ, η οποία είναι χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών, υπήρξε έλξη από την πρώτη στιγμή η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε σχέση. Το ειδύλλιο ατόνησε στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία και αναθερμάνθηκε πάλι στα μέσα του 2013.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις έρχονται στο φως ενώ η Βαλερί Τριερβελέρ παραμένει για δεύτερη εβδομάδα σε νοσοκομείο του Παρισιού όπου εισήχθη με κατάθλιψη μετά τις πρώτες αποκαλύψεις.

1vsd


ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΡΙ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο «ΑΠΙΣΤΟΣ»

«Ο Γάλλος πρόεδρος δεν με έχει επισκεφθεί στο νοσοκομείο μετά από εντολή των γιατρών. Μου έχει στείλει λουλούδια και σοκολατάκια», είχε δηλώσει σε γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό η Βαλερί Τριερβελέρ.

Δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού RTL στο οποίο μίλησε η Τριερβελέρ δήλωσε: «Η Βαλερί δεν θέλει ο κόσμος να πιστεύει ότι ο πρόεδρος την παραμελεί.Ήταν οι γιατροί που απαγόρευσαν στον Γάλλο πρόεδρο να την επισκεφθεί. Είναι πάγια πρακτική σε περιπτώσεις ψυχολογικής πίεσης. Ο ασθενής βρίσκεται σε περιορισμό και μια απόσταση από την καθημερινότητα για να γίνει καλύτερα. Είναι ακόμα πολύ κουρασμένη σε βαθμό του να μην μπορεί ακόμα και να σταθεί όρθια. Η πίεση και το ηθικό της είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά ελπίζει να φύγει με το κεφάλι ψηλά και είναι έτοιμη να πολεμήσει για την τιμή της» ανέφερε ο δημοσιογράφος που ξεκαθάρισε ότι η Τριερβελέρ δεν έχει υποστεί νευρικό κλονισμό αλλά «ακραία κόπωση».

Μάλιστα επικαλούμενος πηγές από τα Ηλύσια Πεδία υποστήριξε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος «είναι δυσαρεστημένος» με αυτές τις εντολές των γιατρών.

olad

Τελικά, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε την απατημένη σύντροφό του και επίσημη -προς το παρόν- «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, το απόγευμα της Πέμπτης.

Μάλιστα, το Μέγαρο των Ηλυσίων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ο Σοσιαλιστής πρόεδρος επισκέφθηκε τη Βαλερί Τριερβελέρ στο νοσοκομείο επιβεβαιώνοντας την πληροφορία.

Φυσικά, δεν αποκαλύφθηκε τo περιεχόμενο της συνομιλίας των δύο.

Το περιοδικό Le Nouvel Observateur πάντως, είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του ότι η Τριερβελέρ δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να μαζέψει τα πράγματα της από το προεδρικό μέγαρο. «Οκ να συγχωρέσει, όχι οκ για να φύγει» ήταν ο τίτλος του άρθρου προσθέτοντας ότι είναι διατεθειμένη να σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της όπως έκανε η Χίλαρι Κλίντον με τον Μπιλ Κλίντον στην υπόθεση Λεβίνσκι.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του Le Point ο Ολάντ αποκάλυψε την σχέση του με την Γκαγιέ, στη Βαλερί με «ψυχρό και σκληρό τρόπο» ενώ η Le Nouvel Observateur που επικαλείται πηγές κοντά στον πρόεδρο, γράφει πως ο Ολάντ είχε σκοπό να χωρίσει τη Βαλερί, αλλά λόγω της περιπέτειας της υγείας της, δεν μπορεί να το κάνει και η αγωνία του είναι να μη φανεί αναίσθητος και πέσει κι άλλο η δημοτικότητά του

2closer

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Κι ενώ οι φήμες για εγκυμοσύνη της 41χρονης Ζουλί Γκαγιέ πληθαίνουν, η ηθοποιός κατέθεσε αγωγή στο περιοδικό Closer, για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, ζητώντας αποζημίωση 50.000 ευρώ συν τους τόκους και 4000 ευρώ για τα έξοδα της δίκης ενώ ζητά να δημοσιευθεί η δικαστική απόφαση στο εξώφυλλο του περιοδικού. Από την πλευρά του πάντως το περιοδικό Closer «απειλεί με νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα και αποκλειστικές πληροφορίες για την σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό.

Στο μεταξύ, η γαλλική ιστοσελίδα Le Reel υποστήριξε στο twitter, ότι η ηθοποιός περιμένει το παιδί του Γάλλου προέδρου αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πηγή.

Όλοι λοιπόν περιμένουν πλέον, αυτό υποσχέθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Φρανσουά Ολάντ, ότι δηλαδή θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση Γκαγιέ πριν το ταξίδι του στις ΗΠΑ

Julie-Gayet-une-passion-francaise visuel article2


Ο ΟΛΑΝΤ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ

Τον γύρο του κόσμου πάντως έχει κάνει η φωτογραφία που δείχνει στο ίδιο ενσταντανέ τον Γάλλο πρόεδρο, μαζί με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, τη Βαλερί Τριερβελέρ και τη Ζιλί Γκαγιέ!

Η φωτογραφία είναι του 2012 και στο ενσταντανέ ο Γάλλος πρόεδρος κάνει χειραψία με την Τριερβελέρ, η Γκαγιέ κοιτά έντονα από τις πίσω θέσεις ενώ η Ρουαγιαλ κάθεται παραδίπλα από τον Ολάντ. Το στιγμιότυπο είναι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την προεκλογική καμπάνια του Ολάντ

hollande all3 1

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο πλέον αντιδημοφιλής Γάλλος πρόεδρος αποδεικνύεται μέγας καρδιοκατακτητής. Γυναίκα της ζωής του υπήρξε η Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία έζησαν μαζί 30 χρόνια και απέκτησαν 4 παιδιά. Η σχέση τους δεν επισημοποιήθηκε ποτέ στην εκκλησία ενώ χώρισαν επισήμως το 2007 μετά τις προεδρικές εκλογές.
Ήδη όμως, από το 2006, ο Ολάντ ήταν ερωτευμένος με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ. Η σχέση τους, καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της Ρουαγιάλ, παρέμεινε κρυφή.

francua segolen

Τον Νοέμβριο του 2007 η όμορφη δημοσιογράφος, σε συνέντευξη της, παραδέχτηκε ανοιχτά τη σχέση της με τον Φρανσουά. Από τότε λογίζεται ως η πρώτη κυρία της Γαλλίας και τον συνοδεύει σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις.Η Γαλλίδα δημοσιογράφος συνέστησε στον Ολάντ να χάσει κιλά προκειμένου να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο αλλά παράλληλα του έκανε αφόρητη τη ζωή με την γκρίνια και τη ζήλια της.

francois-hollande-et-sa-compagne-valerie-trierweiler 713605 460x306

Ούτε και με την Βαλερί παντρεύτηκε ο Ολάντ και τώρα οι αποκαλύψεις για τον έρωτά του με την γοητευτική και σέξι ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ κάνουν λόγο για ένα Γάλλο πρόεδρο που αψηφούσε ακόμα και θέματα προσωπικής του ασφάλειας, καθώς πήγαινε χωρίς σωματοφύλακες για να τη συναντήσει στο διαμέρισμα κοντά στα Ηλύσια Πεδία κάθε εβδομάδα.

Η 41χρονη ηθοποιός, που είναι μητέρα δύο παιδιών, συμμετείχε σε προεκλογικό σποτ του Φρανσουά Ολάντ, στο οποίο τον περιγράφει ως ένα ταπεινό και εξαιρετικό άνθρωπο, που «ακούει».

F9FBB7D320D8043A0049685981FAFDE9


ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΝ «ΑΣΧΗΜΟΥΛΗ» ΟΛΑΝΤ;

Το ερώτημα απασχολεί τον διεθνή Τύπο. Το Bloomberg σε άρθρο του αναφέρει ότι αυτό που κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό έναν κατά τα άλλα «άνοστο» ως προσωπικότητα άνθρωπο δεν είναι άλλο από την εξουσία, που λειτουργεί ως το καλύτερο αφροδισιακό.

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι ο Γάλλος Πρόεδρος είχε πάντα επιτυχία στο ωραίο φύλο εξαιτίας του απίστευτου χιούμορ του. «Κάνει τις γυναίκες να γελούν κι αυτό είναι το μεγάλο του «όπλο» λένε αυτοί που τον ξέρουν.

Διαβάστε επίσης:

Τί είναι αυτό που κάνει γοητευτικό τον Φρανσουά Ολάντ;

«Έγκυος η ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ»;

Βαλερί Τριερβελέρ: Ετοιμη να δώσει «άφεση αμαρτιών» στον Ολάντ