ΚΟΣΜΟΣ

Μάγκαλουφ: Ο δήμαρχος διώχνει τους... περίεργους Βρετανούς μετά τα όργια

Μάγκαλουφ: Ο δήμαρχος διώχνει τους... περίεργους Βρετανούς μετά τα όργια

Τη φήμη του θέρετρου της Μαγιόρκα προσπαθούν να αποκαταστήσουν οι Αρχές μετά τα διαδοχικά δημοσιεύματα για την «εκτός ελέγχου κατάσταση» που επικρατεί

Καλά τα χρήματα που αφήνουν σε ξενοδοχεία και κλαμπ, αλλά το κακό που έχουν κάνει στη φήμη του θέρετρου της Μαγιόρκα κρίθηκε πιο σημαντικό με αποτέλεσμα οι Αρχές γενικότερα και ο δήμαρχος ειδικότερα, να έχουν μπει σε διαδικασία «καθαρισμού» του μέρους από άτακτους Βρετανούς τουρίστες.

Οι μνήμες από το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αφορούσε στην ικανοποίηση 24 ανδρών από μία κοπέλα με αντίτιμο το κέρασμα ενός ποτού αξίας μόλις 5 ευρώ είναι ακόμα νωπές. Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου και το Μάγκαλουφ έγινε γνωστότερο από ότι ήταν μέχρι πρότινος.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι οι ντόπιοι δεν ασπάζονται την άποψη «ακόμα και η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση». Έχοντας πλέον φτάσει στα όριά τους με τις συνεχείς ακραίες πράξεις μεθυσμένων Βρετανών τουριστών, αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα.

Η νέα οδηγία που έχει δοθεί από τον δήμαρχο του Μάγκαλουφ, Μανουέλ Ονιέβα, στα ξενοδοχεία της περιοχής είναι να μην κάνουν καμία κράτηση σε μεγάλα γκρουπ νεαρών Βρετανών τουριστών, καθώς και υποψήφιων πελατών που ηλικιακά είναι κοντά στα 20.

«Προσπαθούσαμε με κόπο να αλλάξουμε την εικόνα που έχει ο κόσμος για το Μάγκαλουφ τα τελευταία δύο χρόνια και είχαμε σημειώσει σημαντική πρόοδο. Μέχρι που συνέβη το ατυχές περιστατικό με τη νεαρή Βρετανίδα», δήλωσε μέλος του δημοτικού συμβουλίου, συμπληρώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα η κατάσταση ξέφυγε ολοκληρωτικά από τον έλεγχο.

Σεξ σε δημόσιους χώρους, προσβλητικά σχόλια εις βάρος άλλων πελατών, αλλά και εργαζόμενων στα ξενοδοχεία, συνεχή περιστατικά βίας. Όλα αυτά συνέθεταν το παζλ της... ακολασίας του Μάγκαλουφ, μέχρι που ο Ονιέβα αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα. Με κάθε κόστος και προς απογοήτευση των «στερημένων» νεαρών Βρετανών...

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Καμπάνια της βρετανικής πρεσβείας για τους βρετανούς τουρίστες

Η Ελλάδα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς