ΚΟΣΜΟΣ

8χρονος έκρυψε στο... σώβρακο του μία χελώνα! (pic)

8χρονος έκρυψε στο... σώβρακο του μία χελώνα! (pic)

Θέλησε να ξεγελάσει τους υπάλληλους του αεροδρομίου

Ένα 8χρονο αγόρι προσπάθησε να ξεγελάσει τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, αποκρύπτοντας το κατοικίδιο ζώο του που ήταν μία χελώνα, μέσα στο σώβρακο του!

Δυστυχώς για το μικρό αγόρι το ζώο άρχισε να κινείται, και το μηχάνημα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Guangzhou Baiyun στην Κίνα, άρχισε να βουίζει!

Το αγόρι είχε προσπαθήσει να πάρει τη χελώνα μαζί του στο αεροπλάνο γιατί δεν μπορούσε να την αποχωριστεί. Είχαν περάσει μαζί όλο το καλοκαίρι κάνοντας διακοπές στους παππούδες του.

«Η γιαγιά τού είχε πει να αφήσει πίσω το κατοικίδιο ζώο, αλλά δεν την υπάκουσε και προσπάθησε να την περάσει λαθραία στο αεροπλάνο», είπε ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

«Όταν οι τελωνειακοί υπάλληλοι παρατήρησαν ότι προσπαθούσε να κρύψει κάτι, προσπάθησε να το καλύψει και όταν η γιαγιά του τον ρώτησε τι έκρυβε εκεί, εκείνος προσπάθησε να το καλύψει ακόμη περισσότερο».

Παρά την προσπάθεια να ξεγελάσει τους υπαλλήλους, το αγόρι κατάφερε να πάρει το ζώο στο σπίτι του αφού ένας ευγενικός υπάλληλος συμφώνησε να του επιτρέψει να ταξιδέψει στο αμπάρι.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίκυ Μάους και ο Μπομπ Σφουγγαράκης χτύπησαν... οδηγό! (pics+video)