ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σχολείο γνώριζε για τον παιδεραστή δάσκαλο

ΗΠΑ: Σχολείο γνώριζε για τον παιδεραστή δάσκαλο

Σάλο προκαλεί στις ΗΠΑ η αποκάλυψη ότι οι αρχές αλλά και το ίδιο το σχολείο στο οποίο εργαζόταν, γνώριζαν για τις αρρωστημένες πράξεις ενός παιδεραστή δασκάλου, ο οποίος πριν από 30 χρόνια είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση μαθητών.

Ο 63χρονος Mark Bernt, ο οποίος καταδικάστηκε το 2013 σε 25 χρόνια φυλάκιση για κακοποιήσεις ανηλίκων, είχε βεβαρημένο παρελθόν το οποίο ωστόσο οι υπεύθυνοι του σχολείου στο Λος Άντζελες αν και γνώριζαν, επέλεξαν μάλλον να αγνοήσουν.

Σύμφωνα μάλιστα με τους LA Times, ο Bernt είχε αναγκάσει μαθητές του να πάρουν μέρος σε φωτογραφίσεις, σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου.

Η υπόθεση ήρθε στην προσοχή των αρχών όταν ένας υπάλληλος φωτογραφείου πρόσεξε παιδιά με δεμένα μάτια στις φωτογραφίες που του είχε δώσει ο Bernt.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες οι μαθητές είχαν σπέρμα στο πρόσωπό τους, σε άλλες κατσαρίδες περπατούσαν πάνω τους, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το σχολείο στο οποίο εργαζόταν ο παιδόφιλος, ήρθε σε διακανονισμό τελικά με τις οικογένειες 63 παιδιών που κατέθεσαν μήνυση , ωστόσο οι αρχές εκτιμούν ότι τα θύματα του Bernt ξεπερνούν τα 100.

Το 1983 ο δάσκαλος είχε κατηγορηθεί για παρενόχληση, όταν κατέβασε το παντελόνι του κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Ο ίδιος αποδέχθηκε τις κατηγορίες για τις φωτογραφίες, ωστόσο υποστηρίζει ότι δεν άγγιξε ποτέ κάποιο από τα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστική εξομολόγηση: 22χρονη φοιτήτρια εργάζεται ως ιερόδουλη

Έβγαζε selfie και την πάτησε τρένο!