ΚΟΣΜΟΣ

Επιβάτης αεροσκάφους βρήκε μια... σαυρίτσα στο γεύμα του

Επιβάτης αεροσκάφους βρήκε μια... σαυρίτσα στο γεύμα του

Για την πλειοψήφια των απανταχού ταξιδιωτών, το σερβίρισμα του φαγητού αποτελεί μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει βέβαια στην περίπτωση επιβάτη αεροσκάφους που απογειώθηκε από το Νέο Δελχί με τελικό προορισμό το Λονδίνο, καθώς το πιθανότερο είναι ότι από εδώ και στο εξής θα κουβαλά μαζί του σάντουιτς από το σπίτι...

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας περίμενε πως και πως το σερβίρισμα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως φανταζόταν. Πριν καν προλάβει να βάλει στο στόμα του τις πρώτες μπουκιές, εντόπισε κάτι να κινείται στον δίσκο. Ήταν η μικρή σαυρίτσα της φωτογραφίας, η οποία - επιτέλους - βρήκε διέξοδο και απέδρασε από το συσκευασμένο σάντουιτς.

Αν και η εταιρεία αρνήθηκε επισήμως το δημοσίευμα των Times of India χαρακτηρίζοντάς το «ψευδές και ανυπόστατο» (γι αυτό και δεν την κατονομάζουμε), η εφημερίδα υπερασπίστηκε το ρεπορτάζ της και μάλιστα ανέφερε στο σχετικό δημοσίευμα ότι οι περισσότεροι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης επέστρεψαν τα γεύματα επηρεασμένοι από την παρουσία του απρόσκλητου επισκέπτη.

Σχετικές ειδήσεις