ΚΟΣΜΟΣ

Αρρωστημένο: Μοντέλο έπαιξε κρυφτό με 14χρονη για να τη βιάσει! (video)

Αρρωστημένο: Μοντέλο έπαιξε κρυφτό με 14χρονη για να τη βιάσει! (video)

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βρετανίας από την αποκάλυψη ότι ένας άνδρας μοντέλο χρησιμοποίησε ένα αθώο παιδικό παιχνίδι προκειμένου να αποπλανήσει μία ανήλικη μαθήτρια!

Ο Reid Barnes γνώρισε τη 14χρονη από το Νιούκαστλ στο Facebook, μέσω του οποίου είχε σχεδόν καθημερινή επαφή μαζί της, ενώ όταν βρέθηκε στην πόλη της για επαγγελματικούς λόγους δεν δίστασε να της ζητήσει να τη δει από κοντά.

Μαζί με δύο ακόμη φίλους του, έτσι, έκλεισε ραντεβού μαζί της στο Castle Keep, κοντά στην γέφυρα Tyne.

Εκμεταλλευόμενος μάλιστα την αθωότητα της μαθήτριας, ο 23χρονος τής πρότεινε να παίξουν κρυφτό, θέτοντας σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιό του. Την απομόνωσε σε ένα ερημικό μέρος του κάστρου και ικανοποίησε πάνω της τις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις του, απειλώντας την ταυτόχρονα πως θα κάνει κακό τόσο στην ίδια, όσο και στην οικογένειά της αν αποκαλύψει τον εφιάλτη που έζησε.

Παρόλα αυτά οι Αρχές ανακάλυψαν τα μηνύματα που έστειλε με την 14χρονη στο κινητό του, όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι του στο Derbyshire για άλλη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου. Και ο μπορεί ο Barnes να παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την ανήλικη μαθήτρια, ωστόσο υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη θέλησή της.

Τελικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης μόλις 12 μηνών, ενώ για τα επόμενα 10 χρόνια θα παρακολουθείται από πράκτορες του ειδικού τμήματος Σεξουαλικών Εγκλημάτων, κάτι που εξόργισε την οικογένεια της 14χρονης.

«Είναι ντροπή αυτή η απόφαση. Κατέστρεψε όλη τη ζωή της και τη γλίτωσε με αυτήν την ποινή», τονίζουν χαρακτηριστικά...

Σχετικές ειδήσεις