ΚΟΣΜΟΣ

Μπρούνι-Σαρκοζί: Ρομαντικές στιγμές πριν από τον πελαργό

Μπρούνι-Σαρκοζί: Ρομαντικές στιγμές πριν από τον πελαργό
Ένα από τα προεδρικά καταφύγια στις γαλλικές ακτές της Μεσογείου επέλεξε το ζεύγος Μπρούνι-Σαρκοζί για μια σύντομη απόδραση, στο Fort de Bregancon...

Ένα από τα προεδρικά καταφύγια στις γαλλικές ακτές της Μεσογείου επέλεξε το ζεύγος Μπρούνι-Σαρκοζί για μια σύντομη απόδραση, στο Fort de Bregancon.

Η εγκυμοσύνη της πρώτη κυρίας της Γαλλίας είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανής, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση.

Το νέο μέλος της οικογένειας θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες, γι’ αυτό το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή για τρυφερούς περίπατους στην παραλία και ρομαντικές βαρκάδες.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζεύγος σε κάποια από αυτές τις βόλτες, με την Κάρλα να φορά ένα λιλά μακρύ πουκάμισο, για να καλύπτει άνετα την κοιλιά της. Με casual εμφάνιση και ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος φορούσε λευκό T-shirt και μαύρο σορτς.

Ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίστηκε πολύ προστατευτικός σε όλη τη διάρκεια της βόλτας τους, κρατώντας συνεχώς το χέρι της Κάρλα και αγγίζοντας στοργικά την κοιλιά της.

Η Κάρλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εφημερίδα Le Parisien, έχει δηλώσει για τη «μυστικότητα» που καλύπτει την εγκυμοσύνη της: «Το 180% του χρόνου του ο σύζυγός μου το αφιερώνει στη χώρα του. Μιλά μόνο για αυτό. Δεν κάνει τίποτα άλλο. Από την άλλη, όταν μιλώ εγώ, οτιδήποτε πω συγκεντρώνει μεγάλη δημοσιότητα. Γι’ αυτό δεν απαντώ»…