ΚΟΣΜΟΣ

Διαβάστε πού θα κατασκευαστεί θάλαμος δημόσιου… αυνανισμού!

Διαβάστε πού θα κατασκευαστεί θάλαμος δημόσιου… αυνανισμού!

Αν αυτό που χρειάζεστε είναι μια εκτόνωση ή χαλάρωση (όπως το πάρει κανείς) μετά από μία ακόμη καταπιεστική ημέρα στη δουλειά, ένα ευχάριστο διάλλειμα από την τραχιά καθημερινότητα βρε αδερφέ, τότε θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα τον πρώτο δημόσιο χώρο… αυνανισμού!

Λίγο δύσκολο πάντως να τον… τιμήσετε κιόλας αφού θα (;) βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και είναι «έμπνευση» μιας εταιρίας κατασκευής σεξουαλικών βοηθημάτων.

Η «Hot Octopus» ανακοίνωσε, λοιπόν, την πρόθεσή της να κατασκευάσει τον πρώτο δημόσιο θάλαμο χειρονακτικής… εργασίας, προκειμένου να βοηθήσει στην αποβολή του άγχους από την πραγματική εργασία ή να βοηθήσει τους άνδρες, όπως υποστηρίζει, να πάρουν μια σοβαρή επαγγελματική απόφαση λίγο πριν ή ακόμα και στο διάλειμμα ενός σοβαρού meeting.

Και όλα αυτά γιατί η ατομική προπόνηση (όταν δεν προλαβαίνεις να φθάσεις σπίτι, την ίδια ώρα που μια τουαλέτα δεν είναι και το καταλληλότερο περιβάλλον… έμπνευσης) τονίζει πως «μπορεί να αποδειχτεί ευεργετική τόσο σωματικά όσο και ψυχικά».

Ο θάλαμος, δε, θα είναι εξοπλισμένος με μία καρέκλα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (είπαμε για έμπνευση) και μία κουρτίνα για την προστασία των ιδιωτικών στιγμών!

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως κάποιες μαρτυρίες κάνουν λόγο για… εγκαίνια ενός τέτοιου θαλάμου στο Μανχάταν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται η είδηση.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η 8ωρη εργασία είναι αγχωτική τόσο για το μυαλό, όσο και για το σώμα, ειδικά σε μια πόλη με ασταμάτητους ρυθμούς όπως το Μανχάταν», ανέφερε ο «εγκέφαλος» της εταιρείας, Adam Lewis, συμπληρώνοντας: «Όλοι μας αναζητούμε νέες λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινής μας ζωής και αυτός ο θάλαμος GuyFi είναι πιστεύω αυτό που χρειαζόμαστε. Ελπίζουμε οι άνδρες της πόλης να απολαύσουν το χώρο που έχουμε δημιουργήσει με όποιο τρόπο θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν».

Και καταλήγει: «Είναι πολύ σημαντικό για τους άνδρες να φροντίζουν τον εαυτό τους, έτσι ώστε να παραμένουν υγιείς και προσηλωμένοι στους στόχους τους. Μας λένε ξανά και ξανά πόσο καλό είναι ένα διάλειμμα μακριά από το γραφείο».

Δεν λείπουν πάντως οι έντονες επικρίσεις για την ιδέα της εταιρείας, καθώς πολλοί χρήστες του διαδικτύου θέτουν ήδη θέματα υγιεινής, ηθικής και όχι μόνο. Όπως και να έχει, η εταιρεία που ευελπιστεί να κάνει την «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», σε «πόλη που δεν σταματά να… αυνανίζεται», κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, βάζοντας «φωτιά» στα social media.

Αν και δεν μας είπε πώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς κάτι τέτοιο στο αφεντικό του…

Σχετικές ειδήσεις