Σε συναγερμό η Βρετανία: Η αστυνομία αυξάνει τις περιπολίες μετά το μακελειό στο Ορλάντο
Ωστόσο, οι Αρχές δεν διαθέτουν πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών που να υποδεικνύουν ότι υπάρχει ένας αυξημένος κίνδυνος επιθέσεων στην βρετανική πρωτεύουσα
Η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εντείνει τις περιπολίες που πραγματοποιεί μετά το μακελειό στο Ορλάντο, ωστόσο δεν διαθέτει πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών που να υποδεικνύουν ότι υπάρχει ένας αυξημένος κίνδυνος επιθέσεων στην βρετανική πρωτεύουσα.
«Αυξήσαμε τον αριθμό των περιπολιών σε κεντρικά σημεία πραγματοποιώντας επισκέψεις σε κλαμπ και άλλα σημεία της περιοχής με στόχο να καθησυχάσουμε τους θαμώνες και να είμαστε ορατοί», δήλωσε ο διοικητής της μητροπολιτικής αστυνομίας Μακ Τσάιστι.
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Κερδίζει πόντους το σενάριο πρόωρων εκλογών μετά τη ΔΕΘ - Από τι θα κριθεί
Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
20:02
∙
Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ