ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό: Αποκεφαλίστηκε ενώ έκανε σεξ! (photo)

Φρικιαστικό: Αποκεφαλίστηκε ενώ έκανε σεξ! (photo)

Τραγικό θάνατο, έχοντας παραδοθεί σε μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής, βρήκε μια Ρωσίδα.

Η αγνώστων στοιχείων γυναίκα πλήρωσε με την ίδια της τη ζωή την αδυναμία της να συγκρατήσει τις σεξουαλικές ορέξεις δίπλα σε σιδηροδρομική γραμμή του παγκοσμίως γνωστού Υπερσιβηρικού, σε σταθμό της απομακρυσμένης περιοχής της Buryatia.

«Βρισκόταν πάνω στον άνδρα όταν άκουσαν ξαφνικά το τρένο να πλησιάζει. Πάνω στην έξαρση της στιγμής δεν το κατάλαβαν νωρίτερα. Σηκώθηκαν και τότε την αποκεφάλισε. Αν είχαν μείνει στην ίδια στάση δεν θα πάθαιναν τίποτα», ανέφερε πηγή των Ρωσικών Σιδηρόδρομων, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

stathmos

Δεν είναι πάντως σαφές πότε συνέβη το δυστύχημα του τρόμου στο σταθμό Zaudinskaya στα προάστια της περιφερειακής πρωτεύουσας Ulan-Ude, ενώ για ευνόητους λόγους η ταυτότητα του ζευγαριού δεν αποκαλύφθηκε. Σύμφωνα πάντως με τον τοπικό Τύπο, οι δύο παρτενέρ ήταν άστεγοι και μεθυσμένοι.

Ο άνδρας κατάφερε να επιβιώσει, ωστόσο το θέμα έλαβε τεράστιες διαστάσεις, καθώς τα ατυχήματα σε σιδηροδρομικές γραμμές της χώρας έχουν πλέον πάρει το μέγεθος επιδημίας.

sex treno

Μετά και το τελευταίο τραγικό αυτό συμβάν, η διεύθυνση των Ρωσικών Σιδηροδρόμων αναγκάστηκε έτσι να εκδώσει ανακοίνωση, καλώντας τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας.

«Παρακαλούμε να σέβεστε τους κανόνες υγείας και ασφαλείας. Να είστε υπεύθυνοι και να φροντίζετε τόσο τον εαυτό σας όσο και την οικογένεια και τους φίλους σας», σημειώνεται σε αυτήν χαρακτηριστικά…

Σχετικές ειδήσεις