ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμιος τρόμος: Ο… Σατανάς έρχεται από τη Ρωσία και προκαλεί δέος (videos+photos)

Παγκόσμιος τρόμος: Ο… Σατανάς έρχεται από τη Ρωσία και προκαλεί δέος (videos+photos)

Στη δημοσιότητα, τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο σούπερ-πυρηνικό υπερόπλο της «Satan 2», το οποίο είναι ικανό να αφανίσει ολόκληρη χώρα σε μόλις λίγα λεπτά, έδωσε η Ρωσία, προκαλώντας παγκόσμιο τρόμο.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ειδικούς και δημοσιεύματα, μπροστά στον… Σατανά (όνομα και πράγμα), οι βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι μοιάζουν με πλαστικά παιχνίδια!

Και πώς όχι όταν έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει χώρες όπως η Γαλλία με ένα μόλις χτύπημα!

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιδιώκει μάλιστα να αντικαταστήσει όλα τα SS-18 Satan του οπλοστασίου του με τα νέους βαλιστικούς πυραύλους, 100 τόνων, RS-28 Sarmat. Αυτoί είναι εξοπλισμένοι με 16 πυρηνικές κεφαλές, όπως αποκαλύφθηκε σε ζωντανή παρουσίαση από το το γραφείο σχεδίασης πυραύλων Makeyev, ενώ θα είναι έτοιμα για εκτόξευση το 2018…

satan1

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2011, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας υπέγραψε συμφωνία για την ανάπτυξη του πρότζεκτ Sarmat προκειμένου «να ενισχύσει με μία αποτελεσματική και αποτρεπτική για τους εχθρούς πυρηνική ασπίδα τις στρατηγικές δυνάμεις της Ρωσίας», όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού του πυραύλου Β. Ντεγκτάρ.

Το γεγονός μάλιστα ότι το «Satan 2» θα μπορεί να αποφύγει τα ραντάρ «ταξιδεύοντας» μέχρι το Λονδίνο ή την Ανατολική και Δυτική Ακτή των ΗΠΑ, σκορπά ακόμα πιο έντονα ρίγη… ανησυχίας σε ολόκληρη την υφήλιο.

Σχετικές ειδήσεις