ΚΟΣΜΟΣ

Δασκάλα του σεξ ζήτησε από 13χρονο να παραμείνει μετά το μάθημα. Αυτό που του έκανε θα σας σοκάρει!

Δασκάλα του σεξ ζήτησε από 13χρονο να παραμείνει μετά το μάθημα. Αυτό που του έκανε θα σας σοκάρει!

Ένα νέο σεξουαλικό σκάνδαλα αποπλάνησης ανηλίκου από «άτακτη» δασκάλα, είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

Η Amelia Tat αντιμετωπίζει μάλιστα μέχρι και κάθειρξη 20 ετών, καθώς αφού ξελόγιασε έναν 13χρονο μαθητή της μέσω των social media, έκανε μαζί του σεξ ακόμα και μέσα στην τάξη!

Η 27χρονη, η οποία είναι μάλιστα παντρεμένη με καθηγητή του ίδιου σχολείου (Jack Jouett Middle School στο Charlottesville της Virginia), «παγίδευσε» στον ερωτικό ιστό της τον έφηβο ζητώντας του να «μείνει μετά τα μάθημα για τη βοηθήσει σε κάτι που ήθελε».

Μόνο που τελικά τού έκανε ιδιαίτερα μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης με πρακτική εξάσκηση πάνω στο σώμα της!

sxoleio

Σύμφωνα πάντως με όσα υποστήριξε στο δικαστήριο δεν ήταν περιπέτεια της στιγμής, αφού η Tat είχε αναπτύξει αληθινά συναισθήματα για το νεαρό μαθητή της.

Του έστελνε, μάλιστα, ερωτικά μηνύματα με ακατάλληλο περιεχόμενο, ενώ δεν δίστασε να τον πάρει μετά από έναν αγώνα μπέιζμπολ και να τον οδηγήσει σπίτι της στο Lynchburg της Βιρτζίνια όπου ικανοποίησε για μία ακόμη φορά τις σεξουαλικές ορμές της.

Η ερωτική σχέση τους τελείωσε άδοξα όταν η μητέρα του ανήλικου εντόπισε τα μηνύματα στο κινητό του και ενημέρωσε τις αρχές.

Η Tat, η οποία είχε πάρει μεταγραφή για το Λύκειο Nelson County, συνελήφθη, με τρεις σοβαρές κατηγορίες που αφορούν τη σεξουαλική επαφή με ανήλικο να τη βαραίνουν…

Δήλωσε ένοχη για δύο από αυτές στο δικαστήριο Circuit Court Albemarle, ενώ παραιτήθηκε από το σχολείο όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το NBC 29 News, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 χρόνια για κάθε μία από τις κατηγορίες, αλλά και πρόστιμο 200.000 δολαρίων.

Η ποινή της θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Μάιο.

Σχετικές ειδήσεις