ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τον φονιά της γυναίκας του αντιγράφοντας τον... «Μονομάχο» (pics+vid)

Σκότωσε τον φονιά της γυναίκας του αντιγράφοντας τον... «Μονομάχο» (pics+vid)

Ένας 34χρονος πήρε εκδίκηση για τον άδικο χαμό της γυναίκας του α λα... Ράσελ Κρόου στον «Μονομάχο» - Σκότωσε τον υπεύθυνο για τον θάνατό της και μετά άφησε το πιστόλι στον τάφο της.

Ο 34χρονος Fabio Di Lello από την πόλη Vasto της επαρχίας του Abruzzo, στην Ιταλία, πήρε εκδίκηση για τον άδικο χαμό της γυναίκας του σε μια βεντέτα με στυλ Ράσελ Κρόου στην ταινία «Μονομάχος», σύμφωνα με τη Mirror.

Ο Fabio πυροβόλησε εννιά φόρες με περίστροφο και σκότωσε τον 22χρονο D'Elisa, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι είχε παρασύρει με το αυτοκίνητο του και είχε σκοτώσει την σύζυγο του Di Lello, την 33χρονη Roberta Smargiassi.

Ο 34χρονος αφού εντόπισε τον D'Elisa, σε ένα καφέ, τον πλησίασε και από απόσταση αναπνοής τον πυροβόλησε εννιά φορές.

Λίγο αργότερα, ο D'Elisa κατευθύνθηκε προς το νεκροταφείο όπου είναι θαμμένη η σύζυγος του και άφησε το περίστροφο πάνω από τον τάφο της, θέλοντας προφανώς να της πει πως με τον τρόπο αυτό πήρε εκδίκηση.

Μάλιστα, στο προφίλ του στο Facebook ο δράστης, πριν τη δολοφονία, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του ηθοποιού Ράσελ Κρόου, ντυμένου στο ρόλο του Μάξιμους Ντέσιμους Μερίντιους, του γνωστού «Μονομάχου» από την ομώνυμη ταινία του 2000.

Στην ταινία αυτή, ο χαρακτήρας του Κρόου παίρνει εκδίκηση στο τέλος για τον άδικο χαμό της οικογένειας του.

Η 33χρονη πέθανε πέρσι το καλοκαίρι όταν ο D'Elisa την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έχοντας παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Μετά τη δολοφονία ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία δίχως να προβάλει αντίσταση.

Σχετικές ειδήσεις