ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Παίκτης πασίγνωστου ριάλιτι καταδικάστηκε σε 70 χρόνια φυλάκισης για παιδική πορνογραφία

Σοκ! Παίκτης πασίγνωστου ριάλιτι καταδικάστηκε σε 70 χρόνια φυλάκισης για παιδική πορνογραφία

Σοκαρισμένη η showbiz από την είδηση ότι παίκτης του American Idol έχει καταδικαστεί σε 70 χρόνια φυλακής για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο Brandon Cox που είχε λάβει μέρος στο American Idol το 2012, κρίθηκε ένοχος στο δικαστήριο τον Ιανουάριο για επτά κατηγορίες κατοχής άσεμνου υλικού με παιδιά κάτω των 17 ετών. Οι εισαγγελείς τότε δήλωσαν ότι θα ζητήσουν τη μέγιστη ποινή, με την κάθε κατηγορία να επιφέρει μία πιθανή ποινή 10 ετών.

Brandon cox in headphones 903244

Τώρα, όμως, ένας δικαστής καταδίκασε τον Cox σε 70 χρόνια φυλάκισης αφού βρήκαν 157 εικόνες και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στον υπολογιστή του.

Brandon Cox audition 605111

Ο 26χρονος τραγουδιστής υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως βρέθηκαν στον υπολογιστή του οι εικόνες, και ισχυρίστηκε ότι τον χρησιμοποίησε για να κατεβάσει μουσική από ένα πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων.

Όταν ένας από τους εισαγγελείς τον ρώτησε για τα αρχεία, ο Cox απάντησε ότι δεν είχε δει ποτέ στη ζωή του παιδική πορνογραφία και δεν είχε ψάξει ποτέ site με ακατάλληλο υλικό. Ωστόσο, τα στοιχεία διαψεύδουν τα όσα λέει, καθώς τα 157 αρχεία βρέθηκαν στον φάκελο αγαπημένα, όπου υπήρχαν διευθύνσεις από site με υλικό παιδικής πορνογραφίας.