ΚΟΣΜΟΣ

Εις θάνατον η 29χρονη που κλείδωσε 10χρονη ξαδέλφη της σε κουτί και την άφησε να πεθάνει

Εις θάνατον η 29χρονη που κλείδωσε 10χρονη ξαδέλφη της σε κουτί και την άφησε να πεθάνει

Εις θάνατον καταδικάστηκε τη Δευτέρα (7/8) η 29χρονη Sammantha Allen, που κλείδωσε την 10χρονη ξαδέλφη της σε κουτί και την άφησε να πεθάνει.

Η γυναίκα από το Φοίνιξ ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση των ενόρκων, που της επέβαλαν την αυστηρότερη των ποινών για την κακοποίηση και δολοφονία της Ame Deal, το 2011.

Το «παράπτωμα» του κοριτσιού ήταν ότι «έκλεψε μία γρανίτα παγωτό».

Ένας εκ των ενόρκων, δήλωσε στο KPHO-TV ότι οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, κυρίως εξαιτίας της έλλειψης μεταμέλειας από πλευράς της 29χρονης, καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η δράστης και ο σύζυγός της υποχρέωσαν το κοριτσάκι να μπει μέσα στο κουτί, όπου εντοπίστηκε νεκρό μετά από 6-7 ώρες.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 29χρονη είχε βασανίσει την ξαδέλφη της. Στο παρελθόν, την είχε υποχρεώσει να φάει περιττώματα σκυλιών και καυτή σάλτσα, αλλά και να συνθλίψει με γυμνά πόδια κουτάκια αλουμινίου. Επίσης, την είχε κλωτσήσει στο πρόσωπο, την είχε δείρει με ξύλινο κουπί και την είχε υποχρεώσει να κάνει βουτιά σε μία πισίνα με παγωμένο νερό, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Η Allen είναι η 55η γυναίκα που καταδικάζεται σε θάνατο, στις ΗΠΑ. Ο σύζυγός της πρόκειται να δικαστεί για την ίδια υπόθεση στις 9 Οκτωβρίου.

Σχετικές ειδήσεις