Ουκρανία: Αυτή είναι 20χρονη κόρη ολιγάρχη που θέρισε το πλήθος με το υπερπολυτελές αμάξι της

Ουκρανία: Αυτή είναι 20χρονη κόρη ολιγάρχη που θέρισε το πλήθος με το υπερπολυτελές αμάξι της

Σοκ προκαλεί το βίντεο από το φρικτό δυστύχημα στην Ουκρανία όπου ένα υπερπολυτελές αμάξι θέρισε πλήθος σε κεντρικό δρόμο της πόλης Χάρκοβο, με τον απολογισμό να φτάνει τους 6 νεκρούς, ανάμεσα στους οποίους και ένα μικρό κορίτσι μόλις 15 χρονών.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, πίσω από το τιμόνι του υπερπολυτελούς οχήματος, βρισκόταν μια 20χρονη κοπέλα και συγκεκριμένα η κόρη ενός από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους άντρες στην Ουκρανία.

20xronh

Ενδεικτικές είναι οι σκηνές που ακολούθησαν αμέσως μετά το φρικτό δυστύχημα, όταν το οργισμένο πλήθος αποπειράθηκε να λιντσάρει την 20χρονη οδηγό, οι ένοπλοι σωματοφύλακες της που βρίσκονταν στο σημείο τους αποσόβησαν.

20xronh 3

Καρέ-καρέ η σοκαριστική στιγμή όταν το υπερπολυτελές αμάξι «θερίζει» τους πεζούς

Όπως έχουν γνωστοποιήσει οι ουκρανικές Αρχές, η 20χρονη κληρονόμος, Αλιόνα Ζαΐτσεβα, την ώρα που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο του Χάρκοβο, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα άλλο όχημα και κατόπιν ανέβηκε στο πεζοδρόμιο όπου παρέσυρε στο θάνατο έξι ανθρώπους μεταξύ των οποίων και ένα 15χρονο κοριτσάκι.

20xronh 4

Η 20χρονη όπως διαπιστώθηκε δεν είχε καταναλώσει ποσότητα και προφυλακίστηκε για τρεις ημέρες, ενώ έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 ετών.