ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Πολωνία: «Δεν είναι καλή μέρα για μένα» έλεγε ο δράστης - Τους κάρφωνε με μαχαίρι στην πλάτη

Επίθεση Πολωνία: «Δεν είναι καλή μέρα για μένα» έλεγε ο δράστης - Τους κάρφωνε με μαχαίρι στην πλάτη

«Ο άνδρας συμπεριφερόταν περίεργα, χτυπώντας στην πλάτη τα θύματά του»

Μια γυναίκα σκοτώθηκε και άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας 27χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον των πελατών ενός εμπορικού κέντρου στη Σταλόβα Βόλα, στη νοτιοανατολική Πολωνία, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Ο δράστης, το όνομα του οποίου σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ είναι Κόνραντ Κ., είναι Πολωνός και διαμένει στη Σταλόβα Βόλα. «Ο άνδρας συμπεριφερόταν περίεργα, χτυπώντας στην πλάτη» τα θύματά του, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15.00 τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας). Τον δράστη ακινητοποίησαν οι πελάτες του εμπορικού κέντρου και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 27χρονος δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε ποινικό μητρώο. «Προς το παρόν, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τα κίνητρα αυτής της επίθεσης δεν είναι τρομοκρατικά ή ιδεολογικά» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Κρζιστόφ Πομπούτα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Πιστεύω ότι αυτός ο άνδρας έπασχε από κατάθλιψη, εκεί πηγάζουν οι ενέργειές του. Μιλούσε για μια δύσκολη κατάσταση που βίωνε, έλεγε ότι ήταν μια δύσκολη ημέρα για εκείνον» συμπλήρωσε ο αξιωματικός, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων PAP.

Δείτε βίντεο από το σημείο!

Σχετικές ειδήσεις