ΚΟΣΜΟΣ

Ήθελε να δολοφονήσει το σύζυγό της, αλλά... σκότωσε κατά λάθος 13 συγγενείς!

Ήθελε να δολοφονήσει το σύζυγό της, αλλά... σκότωσε κατά λάθος 13 συγγενείς!

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε...

Να δολοφονίσει το σύζυγό της με δηλητηριασμένο γάλα ήθελε μια γυναίκα στο Πακιστάν, ωστόσο το σχέδιό της δεν πήγε όπως το υπολόγισε, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο θάνατο 13 μέλη της οικογένειας.

Όπως μεταδίδει η Telegraph, ο σύζυγός της δεν ήπιε το ποτήρι με το δηλητηριασμένο γάλα που του προσέφερε και λίγο αργότερα η πεθερά της το πήρε για να φτιάξει λάσι, ένα δημοφιλές ποτό της νότιας Ασίας με γιαούρτι. Δέκα τρεις άνθρωποι πέθαναν, μεταξύ αυτών ο σύζυγος και δέκα τέσσερις νοσηλεύονται, είπε ο Οουάις Άχμαντ αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας στους δημοσιογράφους.

«Η αστυνομία συνέλαβε την Άσια Μπίμπι καθώς και έναν άνδρα και τη θεία του που θεωρούνται συνεργοί και τους κατηγορεί για ανθρωποκτονία», συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι ο άνδρας φέρεται να είναι ο μυστικός εραστής της Μπίμπι και η θεία ο εγκέφαλος του σχεδίου δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις Αρχές στην πόλη Muzaffargarh, η γυναίκα ήθελε να πάρει «εκδίκηση» για το γεγονός ότι παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες παρά τη θέλησή της. Είχε προηγηθεί μια αποτυχημένη προσπάθεια να επιστρέψει στο πατρικό της ενώ οι Αρχές ανέφεραν ότι το δηλητήριο της το παρείχε ο εραστής της.

Κατά την ανάκριση, η γυναίκα αρχικά υποστήριξε ότι το γάλα δηλητηριάστηκε από σαύρα που έπεσε μέσα, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε.

Σχετικές ειδήσεις