ΚΟΣΜΟΣ

Η δουλειά των ονείρων σας: Διακοπές 6 μηνών με... μισθό 51.000 ευρώ στο Κανκούν!

Η δουλειά των ονείρων σας: Διακοπές 6 μηνών με... μισθό 51.000 ευρώ στο Κανκούν!

Το Κανκούν, το δημοφιλές θέρετρο με τη μαγευτική παραλία, αναζητά έναν... Διευθυντή Εμπειριών (Cancun Experience Officer)

Μάλιστα πληρώνει με 51.000 ευρώ (10.000 δολάρια το μήνα) και κάλυψη όλων των δαπανών διαβίωσης για όποιον καταφέρει να πάρει τη δουλειά. Η διάρκεια της σύμβασης είναι έξι μήνες, από τον Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο του 2018, όπως μεταδίδει η nydailynews.

Ποια είναι τα καθήκοντα της δουλειάς; Καλείστε να παράγετε βίντεο και αναρτήσεις κοινωνικών μέσων και ιστολογίου για την Cancun.com, από τις εμπειρίες σας στην περιοχή.

Όλα αυτά θα απαιτήσουν ταξίδια και έρευνα εκ μέρους σας, που σημαίνει ότι θα πρέπει π.χ. να κολυμπήσετε μ’ έναν λευκό καρχαρία ή να εξερευνήσετε τη ζούγκλα.

Για να υποβάλετε αίτηση, πρέπει να ανεβάσετε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού στο ceo.cancun.com, περιγράφοντας το λόγο που θα πρέπει να προσληφθείτε. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Cancun.com θα επιλέξει τους 100 κορυφαίους υποψηφίους τον Δεκέμβριο και απ’ αυτούς θα επιλεγούν οι 50 στις 4 Ιανουαρίου.

Στα τέλη Ιανουαρίου, οι πέντε φιναλίστ θα ταξιδέψουν στο Κανκούν για την τελική διαδικασία επιλογής.