ΚΟΣΜΟΣ

Καλιφόρνια: Σοκάρουν οι περιγραφές συμμαθήτριας παιδιού από το σπίτι - κολαστήριο

Καλιφόρνια: Σοκάρουν οι περιγραφές συμμαθήτριας παιδιού από το σπίτι - κολαστήριο

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει μια πρώην συμμαθήτρια ενός από τα μεγαλύτερα παιδιά του «σπιτιού του τρόμου» στην Καλιφόρνια

Η Angie Parra, θυμάται ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, καθώς πήγαιναν μαζί στο ίδιο σχολείο. Η Parra ανέφερε σύμφωνα με τη Daily Mail πως το παιδί, το οποίο ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες στο σπίτι του, είχε «μονίμως μία θλίψη στα μάτια του».

«Δεν ήθελε ποτέ να κάνει παρέα με κανέναν. Ήταν παράξενος και φορούσε τα ίδια ρούχα κάθε μέρα για ένα ολόκληρο εξάμηνο», ανέφερε η Angie. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των σχολικών εκδηλώσεων, ανέφερε πως το αγόρι έτρωγε πάντα πολύ κι ενώ φαινόταν πολύ πεινασμένο, ήταν υπερβολικά αδύνατο. «Ήταν πάνω από την μερίδα με το φαγητό του και το έτρωγε χωρίς σταματημό», ανέφερε η ίδια, λέγοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτό το περαστικό.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Riverside αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι τα παιδιά, ηλικίας από δύο έως 29 ετών, βρέθηκαν βασανισμένα, να λιμοκτονούν μέσα στο βρώμικο σπίτι. Σύμφωνα με έρευνες τα παιδιά έτρωγαν μόνο μία φορά την μέρα και έκαναν μπάνιο μερικές φορές το χρόνο. Επίσης οι γονείς τους τα έδεναν στο κρεβάτι, δεν τα άφηναν να έχουν παιχνίδια ή ακόμη και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Μάλιστα το ζευγάρι φαίνεται πως προσπάθησε πρόσφατα να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, έτσι ώστε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό τους, να κάνουν δηλαδή το δικό τους... reality show.

Πηγή: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις