ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Ταξίδεψε στην Ινδία να νικήσει την κατάθλιψη. Εκεί τη βίασαν ομαδικά και την αποκεφάλισαν

Φρίκη: Ταξίδεψε στην Ινδία να νικήσει την κατάθλιψη. Εκεί τη βίασαν ομαδικά και την αποκεφάλισαν

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ενός φρικιαστικού εγκλήματος στην Ινδία, με θύμα μία Λετονή τουρίστρια.

Η 33χρονη Skromane ταξίδεψε στη χώρα προκειμένου να βρει τον εαυτό της, ξεπερνώντας την κατάθλιψη και τον εθισμό της στα ναρκωτικά, ωστόσο εκεί την περίμενε ένας χειρότερος εφιάλτης.

Η άτυχη γυναίκα, που ζούσε στο Δουβλίνο τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί με το σύντροφό της, επισκέφθηκε την Kerala, με την αδερφή της τον περασμένο Φεβρουάριο για να υποβληθεί σε μια θεραπεία κατά της κατάθλιψης.

Εξαφανίστηκε ωστόσο λίγες εβδομάδες μετά την άφιξή της στη χώρα όταν έφυγε από το κέντρο για να επισκεφθεί μια παραλία και δεν επέστρεψε ποτέ.

Το πτώμα της βρέθηκε τελικά κρεμασμένο ανάποδα σε δάσος στο Thiruvallam στις 21 Απριλίου, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της οικογένειάς της…

Την ημέρα της κηδείας της στο Thiruvananthapuram, οι αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης, ανακαλύπτοντας πως δύο άντρες, αφού την απήγαγαν, τη νάρκωσαν, τη βίασαν και στη συνέχεια την αποκεφάλισαν.

Προχώρησαν μάλιστα στη σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών, με τον έναν να έχει βεβαρημένο ιστορικό σεξουαλικών επιθέσεων και κακοποίησης στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός της Skromane.