ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έψησε στο μπάρμπεκιου τον εραστή της και τον σέρβιρε στους γείτονες!

Φρίκη: Έψησε στο μπάρμπεκιου τον εραστή της και τον σέρβιρε στους γείτονες!

Την αποκάλυψη για την 36χρονη Κέλι Κόχραν από το Μίσιγκαν, η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια για τους φόνους τουλάχιστον εννέα εραστών της, αλλά και του συζύγου της, κάνει έρευνα του τηλεοπτικού δικτύου WJBK της Fox.

Τον πρώην εραστή της φέρεται ότι... σέρβιρε στους γείτονές της σε μπάρμπεκιου που διοργάνωσε μαζί με τον σύζυγό της, «θανατηφόρα» Αμερικανίδα. Μιλώντας στην εκπομπή «Dead North» οι γείτονές της υποστήριξαν ότι τα μπιφτέκια που έψησε στο μπάρμπεκιου είχαν περίεργη γεύση, κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι φτιάχτηκαν από τη σάρκα του Κρις Ρίγκαν, με τον οποίο η Κόχραν διατηρούσε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση. Το 2014 η 36χρονη και ο σύζυγός της παρέσυραν τον Ρίγκαν στο σπίτι τους, όπου τον πυροβόλησαν και διαμέλισαν το πτώμα του. Οπως ομολόγησε αργότερα η Κόχραν έκαναν το έγκλημα διότι είχαν συμφωνήσει να εξαφανίσουν «οτιδήποτε σχετίζεται με τις εξωσυζυγικές σχέσεις της». Δυο χρόνια αργότερα η Κόχραν δολοφόνησε τον σύζυγό της κάνοντάς του ένεση με υπερβολική δόση ηρωίνης, κατηγορώντας τον ότι πήρε από κοντά της τον Ρίγκαν. Στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι σκότωσε και έθαψε και άλλους «φίλους» της στην Ιντιάνα, στο Τενεσί, στο Μίσιγκαν και στη Μινεσότα.

Ήταν το 2014 και ενώ ήταν 10 χρόνια παντρεμένοι που ο γάμος τους βρισκόταν σε κρίση, και ο Jason αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η Kelly κοιμόταν με τον 53χρονο Chris Regan. Και ενώ ο Chris ετοιμαζόταν να μετακομίσει στη βόρεια Καρολίνα, ο Jason έμαθε ότι η γυναίκα του τον κεράτωνε μαζί του. Θεώρησε ότι ο μόνος τρόπος να σώσουν τον γάμο τους θα ήταν να τον σκοτώσουν. Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι στη σκέψη αυτή, η Kelly συμφώνησε. Το σχέδιο μπήκε μπροστά. Στις 14 Οκτωβρίου του 2014 η Kelly κάλεσε τον Chris στο διαμέρισμά της. Όταν ο Jason γύρισε σπίτι και «ανακάλυψε» το ζευγάρι μαζί, σκότωσε τον Chris και τον διαμέλισαν. Αμέσως μετά έκαναν μπάρμπεκιου και κάλεσαν τους γείτονες. Τους σέρβιραν το κρέας του. Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του Chris, οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του ένα χαρτί με τη διεύθυνση της Kelly.

Ανακάλυψαν τη σχέση τους και πως η Kelly ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον είχαν δει ζωντανό. Έκαναν έρευνα σπίτι τους αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Η Kelly ομολόγησε τον δεσμό τους αλλά είπε στις αρχές πως με τον Jason είχαν ανοιχτή σχέση και δεν τον πείραζε. Ο Jason αρνήθηκε από την πλευρά του οποιαδήποτε εμπλοκή στην εξαφάνιση του Chris. Χωρίς να βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία, το ζευγάρι γλίτωσε για τον φόνο. Αρχικά θεωρήθηκε πως ο Jason πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, όμως η νεκροψία επιβεβαίωσε τις υποψίες τους. Είχε πεθάνει από ασφυξία. Εννιά εβδομάδες μετά τον θάνατό του, η Kelly κατηγορήθηκε για δολοφονία. Το έσκασε και εντοπίστηκε στο Κεντάκι. Ήταν πολύ επιθετική με τους συγκρατούμενούς της και στην ανάκριση ομολόγησε τη συμμετοχή της και στις δύο δολοφονίες.