«Καυστικός» Κοτζιάς: Κάναμε μια συμφωνία με τα Σκόπια και εγώ έγινα πρώην υπουργός

Newsroom Newsroom

«Καυστικός» Κοτζιάς: Κάναμε μια συμφωνία με τα Σκόπια και εγώ έγινα πρώην υπουργός

«Κάναμε μια συμφωνία με τα Σκόπια και εγώ έγινα πρώην υπουργός», δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης Πράττω, ο Νίκος Κοτζιάς.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του, ο τέως υπουργός Εξωτερικών απάντησε: «Αυτό θα το συζητήσουμε τώρα συλλογικά».

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης Πράττω βρίσκεται σε εξέλιξη, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την αναζήτηση νέας στρατηγικής. Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τέσσερις βουλευτές (περιλαμβανομένου του κ.Κοτζιά) να μετέχουν στην έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Κίνησης, τελικά το παρών δίνει μόνο η κ.Γεωργία Γεννιά (Α' Πειραιά), ενώ τόσο ο κ.Τόσκας, όσο και οι κ.κ. Ντζιμάνης (Κοζάνης) και Καραγιάννης (Ιωαννίνων) που πληροφορίες νωρίτερα τους ήθελαν να μετέχουν δεν είναι παρόντες.

Χθες πάντως ο Νίκος Κοτζιάς, σε μήνυμά του στο Twitter, αμέσως μετά την παραίτησή του επιβεβαίωνε ότι οι σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου έχουν διαρραγεί οριστικά.

Το ερώτημα που εύλογα δημιουργείται είναι εάν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και οι βουλευτές που ανήκουν στην κίνηση Πράττω της οποίας προΐσταται, είναι διατεθειμένοι να στηρίζουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση που κατά δήλωσή του επιχείρησαν να «τον θάψουν».

Οι οριστικές αποφάσεις πιθανότατα θα ληφθούν στην έκτακτη συνεδρίαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved