ΚΟΣΜΟΣ

Βγήκαν πρώτο ραντεβού και... έμεινε έγκυος σε τρίδυμα!

Βγήκαν πρώτο ραντεβού και... έμεινε έγκυος σε τρίδυμα!

Μια απίθανη ιστορία που θυμίζει περισσότερο ταινία, παρά πραγματικότητα.

Η Χάνα Ντόναχιου, δεν φανταζόταν ποτέ πως η ατυχία της θα της έφερνε όχι ένα αλλά πέντε (!) παιδιά, ενώ έπαιρνε αντισυλληπτικά!

Η 29χρονη Αγγλίδα είχε αποκτήσει άλλα 2 παιδιά παίρνοντας χάπι ωστόσο όταν συνάντησε τον σχολικό της έρωτα, Μπεν Φάγκαν, δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Μετά από το πρώτο ραντεβού με τον Μπεν, ενώ ήταν πάντα μέσα σε θεραπεία με αντισυλληπτικά, κατάφερε να μείνει έγκυος στο πρώτο ραντεβού και μάλιστα να κυοφορήσει τρίδυμα!

Τα τρίδυμα γεννήθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο και ο Μπεν ήταν εκεί να τα υποδεχτεί στη ζωή. Πλέον ζούνε μαζί και έχουν πέντε παιδιά να μεγαλώνουν.

Το πρώτο της παιδί το συνέλαβε στα 18 της με τον τότε σύντροφό της, ενώ έπαιρνε ανελλιπώς το αντισυλληπτικό χάπι. «Όταν έμεινα για πρώτη φορά έγκυος με το αντισυλληπτικό χάπι πίστεψα πως ήμουν απλώς στο 1% των γυναικών που στέκονται άτυχες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Συμβουλεύτηκε τον γυναικολόγο της, άλλαξε μάρκα αντισύλληψης και «τα έπαιρνα με θρησκευτική ευλάβεια». Δύο μήνες μετά την αλλαγή των χαπιών (και δυο χρόνια μετά τη γέννηση της πρώτης κόρης της) έμεινε ξανά έγκυος, «σχεδόν λιποθύμησα, πώς να εξηγήσω τι είχε συμβεί και πάλι ενώ έπαιρνα το χάπι;».

Χώρισε από τον σύντροφό της και ζούσε μόνη με τα παιδιά της, μέχρι εκείνη τη μία βραδιά με τον Μπεν. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ούτε και ο Μπεν μπορούσε», λέει για την τρίτη και σημαδιακή φορά…

Σχετικές ειδήσεις