ΚΟΣΜΟΣ

Luke Perry: Το συγκλονιστικό αντίο της «Μπρέντα» του Beverly Hills στον «Ντίλαν»

Luke Perry: Το συγκλονιστικό αντίο της «Μπρέντα» του Beverly Hills στον «Ντίλαν»
Ο τηλεοπτικός έρωτάς τους, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές!

Μαζί έζησαν ένας από τους θρυλικότερους έρωτες της τηλεόρασης.

Ο Luke Perry, ο «Ντίλαν» που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» δεν είναι πια στη ζωή, με την συμπρωταγωνίστριά του, Σάνεν Ντόχερτι, να τον αποχαιρετά με συγκλονιστικά λόγια.

«Πριν από σχεδόν δυο εβδομάδες, τον Φεβρουάριο, συναντηθήκαμε με τον Λουκ για μεσημεριανό. Μπήκα και ήταν εκεί, χαμογελώντας, με την Πέννι στο κρεβατάκι της κάτω από το τραπέζι, όσο ευτυχισμένος θα μπορούσε να είναι.Δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα μου λείψει, τον Λουκ να με κοιτά με εκείνο το χαμόγελο και τον τρόπο που έλεγε Σάνεν», ήταν τα πρώτα της λόγια στο People από την τηλεοπτική «Μπρέντα», αμέσως μετά την τραγική είδηση πως ο Luke έχασε την μάχη με τον θάνατο.

«Είμαι σε σοκ. Καταρρακωμένη από την απώλεια του φίλου μου. Έχω τόσες αναμνήσεις από τον Λουκ που με κάνουν να χαμογελάω και θα είναι για πάντα εντυπωμένες στην καρδιά και το μυαλό μου», πρόσθεσε η 47χρονη σήμερα Σάνεν Ντόχερτι.

Ενώ όλοι περίμεναν το reunion του θρυλικού cast, οι δυο τους δεν είχαν συμφωνήσει σε επιστροφή στο πλατό ωστόσο όπως είπε η Σάνεν, συνεργάζονταν σε κάτι ιδιαίτερο και με νόημα για τους θαυμαστές της σειράς.

«Ο Λουκ κι εγώ δουλεύαμε πάνω σε ιδέες για ένα σόου. Θέλαμε να δουλέψουμε ξανά μαζί, να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο και γεμάτο νόημα για τους θαυμαστές μας σε αυτή τη φάση της ζωής μας».

Η Σάνεν Ντόχερτι θυμάται τόσο περήφανος ήταν ο Λουκ Πέρι για τα παιδιά του, τον 21χρονο Τζακ και την 18χρονη Σόφι, από το γάμο του με τη Μίνι Σαρπ. «Αγαπούσε την οικογένειά του. Ήταν περήφανος για τα παιδιά του. Μου έδειχνε συχνά βίντεο».

Τέλος, κλείνοντας τις δηλώσεις αποχαιρέτησε τον «Ντίλαν» της, λέγοντας: «θα μου λείψει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο».