Συγκλονιστικό: Η οικογένειά του αποσύνδεσε τον Luke Perry από την μηχανική υποστήριξη

Newsroom Newsroom

Συγκλονιστικό: Η οικογένειά του αποσύνδεσε τον Luke Perry από την μηχανική υποστήριξη

Ο αγαπημένος «Ντίλαν» δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον λίγο πριν πεθάνει.

Μία πολύ δύσκολη απόφαση αναγκάστηκε να πάρει η οικογένεια του Luke Perry, του αγαπημένου «Ντίλαν» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, οι συγγενείς του βρέθηκαν στην πολύ δύσκολη θέση να αποφασίσουν να κλείσουν τη μηχανική υποστήριξη στην οποία οι γιατροί είχαν βάλει τον ηθοποιό μετά το οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Perry ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα υπό την ελπίδα ότι ο εγκέφαλός του θα μπορούσε να επανέλθει κάτι το οποίο ωστόσο φάνηκε πως δεν θα συμβεί ποτέ. Από την στιγμή που ο 52χρονος ηθοποιός ήταν κλινικά νεκρός, η οικογένειά του, αποφάσισε να τον αποσυνδέσει από την μηχανική υποστήριξη.

«Η οικογένεια του Luke ήλπιζε ότι μετά από 48 ώρες θα τον έβγαζε από τα μηχανήματα αλλά εκείνος δεν συνήλθε ποτέ. Ήταν συντριπτικό για την οικογένεια να πάρει αυτή την απόφαση», σχολίασε άνθρωπος της οικογένειας.

Μετά το πέρας αυτής της δύσκολης απόφασης, όλη η οικογένεια του Perry μαζεύτηκε γύρω από το κρεβάτι του για να τον αποχαιρετήσει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved