ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος σε Γυμνάσιο με τη γυμνή φωτογραφία καθηγήτριας (pics)

Σάλος σε Γυμνάσιο με τη γυμνή φωτογραφία καθηγήτριας (pics)
PIXABAY

Σάλος ξέσπασε σε σχολείο των ΗΠΑ από τη γυμνή φωτογραφία μιας καθηγήτριας

Η 25χρονη Lauren Miranda, απολύθηκε όταν η γυμνόστηθη selfie που είχε στείλει παλιότερα στο σύντροφό της, κατέληξε στα χέρια μαθητή της.

Η φωτογραφία που φαίνεται πως είχε τραβηχτεί λίγα χρόνια νωρίτερα έγινε viral στα κινητά των μαθητών του γυμνασίου Μπέλπορτ, άγνωστο πώς κι έτσι η εντυπωσιακή καθηγήτρια απολύθηκε.

Η ίδια χαρακτήρισε την φωτογραφία «αγνή». «Με το ένα χέρι χρατάω ένα καλλυντικό και με το άλλο τραβώ τη φωτογραφία με το κινητό μου», εξηγεί.

Η 25χρονη επέμεινε πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς η φωτογραφία έφτασε στα χέρια των μαθητών της και τόνισε πως δίνει την συνέντευξη τύπου για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η φωτογραφία ήρθε στην κατοχή ενός μαθητή της, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να την μοιράσει σε όλο το σχολείο. Στις 27 Μαρτίου η νεαρή καθηγήτρια απολύθηκε.

«Δεν ντρέπομαι να δείξω το πρόσωπό μου, εμφανίστηκα μπροστά σας για να υπερασπιστώ την θέση μου», τόνισε.

«Είναι το στήθος μου, το στέρνο μου, το σώμα μου. Είναι κάτι που έπρεπε να είναι προφανές και όχι καταδικαστέο», συμπληρώνει η Lauren που μάλιστα κατέθεσε αγωγή 3 εκατομμυρίων δολαρίων επικαλούμενη διάκριση του φύλου.

Σε κάθε περίπτωση, ο δικηγόρος του σχολείου, δηλώνει πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν θα μπορούσε να αποτελεί σωστό πρότυπο για τα παιδιά.

Η καθηγήτρια δήλωσε στο Newsday ότι έλαβε καλές κριτικές κατά την περίοδο της εργασίας της στο σχολείο, ενώ οι συνάδελφοι έκαναν λόγο για μια αξιόλογη εκπαιδευτικό.

Δείτε την... επίμαχη φωτογραφία στην παρακάτω Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ναύπλιο: «Πάγωσαν» όταν κοίταξαν στη θάλασσα - Δείτε γιατί (pics)

«Θρίλερ» στον αέρα: 33χρονη βρέθηκε νεκρή σε πτήση 16 ωρών

Σχετικές ειδήσεις