Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Χάος σε αεροδρόμιο - Τρόμος για τους ταξιδιώτες (pics+vid)

Newsbomb

Το περιστατικό προκάλεσε καθυστερήσεις στις πτήσεις.

Μπροστά σ’ ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν πολλοί επιβάτες που περίμεναν την πτήση τους, όταν στην πίστα του αεροδρομίου προκλήθηκε χάος και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας για να επανέλθει η τάξη.

Δείτε φωτογραφίες:

Υπεύθυνος για το χάος που επικράτησε το πρωί της Τρίτης (1/10) στο αεροδρόμιο του Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν ένα όχημα μεταφοράς φαγητού, όταν ξαφνικά ξεκίνησε να κινείται εκτός ελέγχου και χωρίς να βρίσκεται κάποιος υπάλληλος στο τιμόνι. Οι ελιγμοί του οχήματος έγιναν λίγα μέτρα από τα αεροσκάφη που βρισκόταν κοντά στις πύλες για την είσοδο των επιβατών και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, προκλήθηκε πανικός.

Ένας επιβάτης, περιμένοντας την πτήση του στο σαλόνι του αεροδρομίου, παρατήρησε την ασυνήθιστη κινητικότητα στην πίστα και ξεκίνησε να καταγράφει το περιστατικό. Μάλιστα, το ανέβασε στο Twitter και το βίντεο έγινε viral. Έπειτα από σχεδόν 10 λεπτά άναρχους κινητικότητας, ένας από τους εργαζόμενους της American Airlines κατάφερε να το ακινητοποιήσει.

Πάντως, το περιστατικό προκάλεσε καθυστερήσεις στις πτήσεις, ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, έδωσε τα συγχαρητήριά του για την έγκαιρη επέμβαση. Σύμφωνα με την επίσημη θέση της εταιρίας, διενεργείται έρευνα για τα αίτια του συμβάντος. Στα θετικά ήταν πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός εργαζομένου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ήταν καταζητούμενος για 17 χρόνια - Δεν πάει ο νους σας πού τον εντόπισαν (pics)

Πέτρος Τατσόπουλος: Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο χειρουργείο