Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ανακαλύφθηκαν κοντέινερ - «θάλαμοι βασανιστηρίων» (pics)

Newsbomb

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί έξι άτομα.

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε επτά κοντέινερ σε μια αποθήκη στο Βάουσε Πλαντάσε, ένα μικρό χωριό στη νοτιοδυτική Ολλανδία κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο στις 22 Ιουνίου και συνέλαβαν έξι Ολλανδούς, υπόπτους για απαγωγές και ομηρία.

Όπως ανακάλυψαν έξι από τα κοντέινερ είχαν μετατραπεί σε κελιά φυλακών και αποθήκες όπλων και οργάνων βασανιστηρίων, μεταξύ των οποίων ψαλίδια κλαδέματος, πένσες, και νυστέρια καθώς χειροπέδες στο πάτωμα και στην οροφή, ενώ σ’ ένα εξ’ αυτών υπήρχε και ένα κάθισμα οδοντιάτρου με ζώνες για να δένονται χειροπόδαρα τα θύματα!

Δείτε εικόνες από το κοντέινερ της φρίκης:

Στα κοντέινερ είχαν τοποθετηθεί επίσης και κάμερες κλειστού κυκλώματος. Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν και τρία κλεμμένα βαν, δύο BMW, επτά πιστόλια και μια κινεζική εκδοχή του AK-47, συνολικά 25 όπλα, όπως ανακοίνωσε το γραφείου του εισαγγελέα.

Οι ολλανδικές Αρχές λένε ότι ξεκίνησαν την έρευνα τον Απρίλιο με αστυνομικούς να αποκτούν πρόσβαση στην κρυπτογραφημένη πλατφόρμα επικοινωνίας EncroChat για να παρακολουθούν τις κινήσεις και τα σχέδια της εγκληματικής οργάνωσης. Έτσι ανακάλυψαν ποια ήταν τα υποψήφια θύματα, τα οποία ειδοποιήθηκαν και τέθηκαν υπό προστασία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: «Έριξε» το Instagram - Δείτε την με μπικίνι και χωρίς ρετούς