Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Harry & Meghan- Escaping the Palace: Το τρέιλερ της ταινίας για τη ζωή του διάσημου ζεύγους

Newsbomb

«Harry & Meghan- Escaping the Palace» (Χάρι και Μέγκαν- Απόδραση από το παλάτι) τιτλοφορείται ταινία του Lifetime για τη ζωή του διάσημου ζεύγους, τρέιλερ της οποίας κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Independent, το Lifetime Canada φαίνεται να αξιοποιεί το διεθνές ενδιαφέρον για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, προβαίνοντας στην παραγωγή της νέας ταινίας, η οποία πραγματεύεται την «παραίτησή» τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Τον πρίγκιπα Χάρι παίζει ο Τζόρνταν Ντιν και τη Μέγκαν Μαρκλ η Σίντνεϊ Μόρτον.

Μεταξύ άλλων, η ταινία περιλαμβάνει και μια αναπαράσταση της συνέντευξής τους στην Όπρα Γουΐνφρεϊ τον Μάρτιο του 2021. Σύμφωνα με τη σύνοψη, η ταινία θα «εξερευνά τι συνέβη στα αλήθεια μέσα στο παλάτι, που οδήγησε τον Χάρι και τη Μέγκαν να τα αφήσουν όλα πίσω για να φτιάξουν ένα μέλλον για τους ίδιους και τον γιο τους, Άρτσι». Θα είναι η τρίτη ταινία του Lifetime για το ζευγάρι.

Όπως αναφέρει ο Independent, πολλοί είναι αυτοί που ασκούν κριτική σχετικά με την ταινία, κάνοντας λόγο για «εκμετάλλευση». Άλλοι εκφράζουν τις διαφωνίες τους ως προς την επιλογή των πρωταγωνιστών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του συζυγοκτόνου στον Κορυδαλλό - Με ποιον μιλά και τι ζητά συνεχώς