Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Είναι αυτός ο δράστης της επίθεσης στην Αγία Πετρούπολη; (vid)

Newsbomb

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν ύποπτο για την έκρηξη που σημειώθηκε σε σουπερμάρκετ της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία την Τετάρτη (27/12), που είχε απολογισμό 13 τραυματίες και ο πρόεδρος Πούτιν αποκάλεσε τρομοκρατική επίθεση.

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα που φέρει ένα σακίδιο στην πλάτη, να εισέρχεται στο κατάστημα το οποίο αργότερα συγκλόνισε έκρηξη, σύμφωνα με το ρωσικό ηλεκτρονικό περιοδικό Fontanka.

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη αυτή, σύμφωνα με νέο απολογισμό που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τις ρωσικές αρχές, ενώ ο αρχικός απολογισμός έκανε λόγο για 10 τραυματίες.

Έξι άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σήμερα, διευκρινίζει εξάλλου η δεύτερη στην ιεραρχία των αρχών της Αγίας Πετρούπολης Άνα Μιτιανίνα στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Εξερράγη ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν αφήσει σε ένα ράφι των ντουλαπιών αποθήκευσης αντικειμένων των πελατών» στο σουπερμάρκετ αυτό της αλυσίδας Περεκριόστακ, ανακοίνωσε παράλληλα η Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή, διευκρινίζοντας ότι η ισχύς της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε ισοδυναμούσε με περίπου 200 γραμμάρια TNT.

Δείτε το βίντεο!