Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Καρέ – καρέ η απαγωγή μικρού κοριτσιού

Newsbomb

Ανατριχίλα από το βίντεο που δείχνει καρέ – καρέ την απαγωγή μικρού κοριτσιού την ώρα που γυρνούσε από το σχολείο – Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Σοκ προκαλεί το βίντεο της απαγωγής ενός μικρού κοριτσιού σε ένα προάστιο του Σικάγο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Παρασκευή το FBI, το οποίο καλεί από οποιονδήποτε πολίτη γνωρίζει κάτι για το συμβάν να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Το μικρό κορίτσι επιστρέψει από το σχολείο του στο σπίτι όταν ξαφνικά πετάγεται ένας άνδρας μπροστά της. Με μία κίνηση, ο άγνωστος το αρπάζει και το βάζει στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη ενός 38χρονου, ο άνδρας φέρεται να οδήγησε την ανήλικη σε ερημική τοποθεσία και στη συνέχεια να προσπάθησε να τη βιάσει.

Ωστόσο, ο εφιάλτης του κοριτσιού έλαβε τέλος, όταν κατάφερε να αποδράσει από το αυτοκίνητο του δράστη. Μάλιστα, σταμάτησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου κάλεσε τις Αρχές.

«Δεν ήμουν εγώ το πρόσωπο που δείχνει στο βίντεο»

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ο 38χρονος Bryan Protho, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο «πρωταγωνιστής» του βίντεο, συνελήφθη λίγες μέρες μετά το συμβάν. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως δεν είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται στο βίντεο.

Ωστόσο οι αποδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές αναμένεται να οδηγήσουν σε καταδικαστική απόφαση, ενώ υπάρχουν υποψίες ότι ο 38χρονος είχε κακοποιήσει στο παρελθόν και άλλα ανήλικα κορίτσια, χρησιμοποιώντας το ίδιο όχημα.