Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Έλουσαν ζευγάρι με λύματα επειδή συναντήθηκαν μόνοι χωρίς να είναι παντρεμένοι! (video)

Newsbomb

Το νόμο στα χέρια τους, με έναν τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό και τουλάχιστον… αναγούλα πήραν οι κάτοικοι ενός χωριού στην επαρχία Άτσε της Ινδονησίας.

Αφού λοιπόν διαπόμπευσαν δημόσια ένα νεαρό ζευγάρι με την κατηγορία ότι συναντήθηκε χωρίς επίβλεψη συγγενή, αλλά κυρίως χωρίς να είναι παντρεμένο εξάντλησαν τη νοσηρή φαντασία τους βρίσκοντας έναν απαράδεκτό (τουλάχιστον) για το δυτικό κόσμο τρόπο να το τιμωρήσουν.

Τι έκαναν; Όσο αδιανόητο και αν φαίνεται, έλουσαν τους δύο νέους με λύματα!

«Αυτό που κάνατε αντιβαίνει τους νόμους του Ισλάμ! Αυτό θα αποτελέσει μάθημα για εσάς», ακούγεται να φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι σε ένα αγόρι και μια κοπέλα με μαντήλι που κάθονται δίπλα-δίπλα μπροστά από έναν υπόνομο.

Στη συνέχεια ο «δήμιος» φαίνεται να αδειάζει στο κεφάλι των δύο νέων έναν κουβά με λύματα.

Αυτό ωστόσο που εξοργίζει ακόμα περισσότερο τους χρήστες του διαδικτύου είναι το γεγονός πως οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο όχι μόνο δεν συνέλαβε τους δράστες, αλλά συνέλαβαν τους δύο νέους οι οποίοι απειλούνται και με 100 χτυπήματα με ξύλο για το αδίκημα της ακολασίας που διέπραξαν, σύμφωνα με την ισλαμική Σαρία!

Τουλάχιστον νωρίτερα τους είχαν επιτρέψει να ξεπλυθούν…

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας το σοβαρό… αδίκημα της 18χρονης κοπέλας ήταν ότι επισκέφθηκε το αγόρι στο σπίτι του ενώ ήταν μόνο του, με αποτέλεσμα οι… φρουροί- γείτονες με το άγρυπνο μάτι να πιστέψουν ότι σχεδίαζαν να κάνουν σεξ χωρίς να είναι παντρεμένοι.

Αν οι δύο νέοι κριθούν ένοχοι η ποινή τους θα είναι 100 χτυπήματα με ξύλο και πρόστιμο ίσο με την αξία 150 γραμμαρίων χρυσού, ενώ αν αδυνατούν να το πληρώσουν θα οδηγηθούν στη φυλακή.