ΚΥΠΡΟΣ

Άγριο φονικό στην Πάφο: Τη σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Άγριο φονικό στην Πάφο: Τη σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο φονικό που διαπράχθηκε στην Πάφο με θύμα 31χρονη μητέρα πέντε ανήλικων παιδιών - Η Αστυνομία αναζητά τον 37χρονο εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας, ο οποίος είναι από τη Συρία.

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας της Πάφου έχει μπει ο εντοπισμός ενός προσώπου, που φέρεται να εμπλέκεται στο στυγερό έγκλημα με θύμα μία 31χρονη πολύτεκνη μητέρα, από τη Συρία, το οποίο διαπράχθηκε ενώ τα τρία από τα παιδιά της βρίσκονταν στο σπίτι.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας εντόπισαν την γυναίκα νεκρή στην κατοικία της σήμερα (20/01) στις 11:40 το πρωί.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως γύρω στις 11:40 σήμερα, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας εντόπισε την 31χρονη γυναίκα νεκρή στην κατοικία όπου διέμενε στην Πάφο.

Για το συμβάν, είπε ο κ. Ιωάννου «ενημερώθηκε η Αστυνομία, αμέσως αποκλείστηκε ο τόπος του εγκλήματος και άρχισε η λήψη καταθέσεων από γειτονικά πρόσωπα».

Συνεχίζοντας, δήλωσε πως εξετάστηκε η σορός της 31χρονης, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα, η οποία επιθεώρησε και την σκηνή.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως το θύμα φέρει τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε μάλλον από μαχαίρι. Αναμένεται, συνέχισε, «να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις με τη βοήθεια της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι συνθήκες του θανάτου της 31χρονης διερευνώνται».

Ερωτηθείς σχετικά, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως τα τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, βρίσκονται στο Γραφείο Ευημερίας.

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως δεν υπάρχει μαρτυρία ότι είχε προηγηθεί καβγάς, προ του φονικού. Η Αστυνομία, πρόσθεσε πως ακολουθεί συγκεκριμένη πορεία στις εξετάσεις, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικά στάδια.

«Θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία για να μπορέσουμε να διαλευκάνουμε αυτή την υπόθεση», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή το έγκλημα πρέπει να διαπράχθηκε γύρω στις 7 με 8 το πρωί.

Ο κ. Ιωάννου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της Αστυνομίας ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και των τριών από τα πέντε παιδιά της που διέμεναν μαζί της.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του καταζητούμενου για κλοπή διαφόρων αντικειμένων από την κατοικία τους. Παράλληλα εναντίον του εξετάζονται και διάφορα αδικήματα, κατά παράβαση του Νόμου περί βίας στην οικογένεια.

Εναντίον του 37χρονου είχε εκδοθεί και διάταγμα αποκλεισμού του από την κατοικία του.

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών. Τα δύο παιδιά της ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στη Συρία, ενώ τα υπόλοιπα πέντε ηλικίας κάτω των 12 ετών διέμεναν με τη μητέρα τους στην Πάφο.

Η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας Μαρία Κυρατζή ανέφερε στο alphanews.live ότι από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στις τάξεις των αρμόδιων λειτουργών που έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια, τόσο στα παιδιά του θύματος, που την ώρα διάπραξης του φόνου βρίσκονταν στο σπίτι, όσο και στη λειτουργό που εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά σε φιλικό σπίτι της οικογένειας και έχουν ήδη τεθεί υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας, ενώ επιστήμονες και ειδικοί βρίσκονται στο πλευρό τους για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας. Την ίδια βοήθεια, λαμβάνει και η λειτουργός που επισκέφτηκε το σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Πηγή:Newsbomb.com.cy

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός τώρα: Δευτέρα με κρύο και βροχές - Πού και πότε θα χιονίσει (pics)

Σχετικές ειδήσεις