ΚΥΠΡΟΣ

Μητροπολίτης Μόρφου: «Ο Αστερίξ έγραφε από το 2017 για τον κορονοϊό» (pics+vid)

Μητροπολίτης Μόρφου: «Ο Αστερίξ έγραφε από το 2017 για τον κορονοϊό» (pics+vid)

Ποια μπορεί να είναι η σχέση του κορονοϊού και του Αστερίξ; 

Σύμφωνα τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, υπάρχει σχέση και μάλιστα ο ήρωας του πασίγνωστου κόμικ είχε προβλέψει το ξέσπασμα της Covid-19, από το 2017!

Κρατώντας ένα τεύχος του «Αστερίξ», αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη ιστορία που δημοσιεύθηκε το 2017 και υποστήριξε πως κάποιοι προετοίμαζαν από τότε τις μάζες, για την πανδημία που μας απειλεί σήμερα παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Για να δείτε αυτοί οι άνθρωποι πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για όλα αυτά που ζούμε τώρα, από το 2017. Γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης της καημένης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ' όλους και τώρα πάλι επέστρεψε. Αφού τον γράφει με μια μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα και δίπλα ο Οβελίξ, λέει: "Και ιδού το φαβορί μας που έρχεται κατευθείαν από τη Ρώμη, ο πρωταθλητής με τις νίκες, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορονοϊούς και ο πιστός του ο Βακύλους". Τα ακούτε; Το '17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός... "Κορονοϊούς, Κορονοϊούς". Το λέω έτσι για να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι».

Στην παρακάτω gallery, μπορείτε να δείτε την έκδοση του κόμικ που δημοσιεύθηκε στη Γαλλία το 2017 και την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ώρα νέων αποφάσεων για το lockdown: Τα μέτρα που είναι στο «τραπέζι» - Τι θα γίνει με τα Δημοτικά