ΚΥΠΡΟΣ

Τραγωδία στην Κύπρο: Γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, θύμα θανατηφόρου τροχαίου στην Πάφο (pics+vid)

Τραγωδία στην Κύπρο: Γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, θύμα θανατηφόρου τροχαίου στην Πάφο (pics+vid)
ΣΙΓΜΑ

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε το απόγευμα της Τρίτης (16/1) ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός ταινιών Ahab O’Hary ή Dick O’ Hary όπως ήταν το καλλιτεχνικό του, ο οποίος τον τελευταίο καιρό διέμενε στην Πάφο και συγκεκριμένα στην κοινότητα Πενταλιάς.

Ο άτυχος ηθοποιός, γεννηθείς το 1962, εκτός από το σπίτι του στην Πενταλιά διατηρούσε κατοικία και στην κοινότητα Κοιλίνιας.

Ο Dick O'Hary, γνωστός και ως «Ινδιάνος», όπως τον αποκαλούσαν στην περιοχή λόγω της καταγωγής του, βρήκε τραγικό θάνατο όταν το όχημα που οδηγούσε ανατράπηκε σε σημείο του δρόμου Αξύλου- Νατά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου ηθοποιού χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αμέσως μετά διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατό του.

Ο άτυχος ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή που διέμενε. Επίσης, έχαιρε της εκτίμησης του ρωσόφωνου κοινού της Κύπρου, λόγω της συμμετοχής του στην ταινία Legent Hunt.

ΠΗΓΗ sigmalive.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.