ΚΥΠΡΟΣ

Αναστάτωση στην Κύπρο: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιών - Δύο συλλήψεις

Αναστάτωση στην Κύπρο: Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιών - Δύο συλλήψεις

Υπόθεση απόπειρας απαγωγής παιδιών, η οποία φέρεται να διαπράχθηκε χθες το απόγευμα γύρω στις 19:40 στην πλατεία παλαιού Λιμανιού στη Λεμεσό, διερευνά η Αστυνομία.

Για την πρωτόγνωρη αυτή υπόθεση, συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, δυο Αιγύπτιοι ηλικίας 29 και 21χρονων, οι οποίοι τέθηκαν υπό 8ήμερη κράτηση, ενώ αναμένεται να ληφθούν πέραν των 40 καταθέσεων από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την πληροφορίες, μάρτυρας - ιδιοκτήτης υποστατικού- κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι οι δυο ύποπτοι φέρονται να προσέγγισαν 4 παιδιά, που έπαιζαν στην πλατεία του παλιού λιμανιού και αναφέροντας ότι διαθέτουν στο όχημα τους φανέλα με ποδοσφαιρικό αστέρα, φέρεται να επιχείρησαν να οδηγήσουν το ένα από τα παιδιά στον χώρο στάθμευσης.

Το παιδί, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται ότι αρνήθηκε να το πράξει και ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, που βρίσκεται στην πλατεία και ακολούθως ο ίδιος ενημέρωσε τις Αρχές.

Στη συνέχεια μέλη του ΤΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέφθηκαν τα 3 από τα 4 παιδιά, όπου και επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες, ενώ φέρεται να έλαβαν και καταθέσεις από τους γονείς των παιδιών.

Ακολούθησε η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τους 2 υπόπτους, οι οποίοι φέρεται να παρουσιάζουν διαφορετικά τα τεκταινόμενα, με τον πρώτο εξ αυτών να ισχυρίζεται ότι συνομίλησε με τα παιδιά, αλλά δεν τους ζήτησε να τον ακολουθήσουν και τον δεύτερο να αρνείται ότι συνομίλησε μαζί τους.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΠΗΓΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.